Abone Ol

Kısmetse Olur 2. Sezon fragmanı yayınlandı

Ekranların ilgi ile takip edilen kısmetse olur programının yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Peki Kısmetse Olur 2. sezon ne zaman başlayacak? Kısmetse Olur yeni sezonda izleyicileri neler bekliyor?

Kısmetse Olur 2. Sezon fragmanı yayınlandı

Kanal D Ekranlarının sevilen evlilik yarışma programı Kısmetse Olur’da ikinci sezon   başlıyor. Birinci sezonda  milyonlarca izleyiciye sahip olan Kısmetse Olur programında yeni sezon fragmanı yayınlandı.


Birçok dizi ve  program Mayıs – Haziran ayı gibi  sezon  finali yapmış idi. Kanal D ekranlarının sevilen programı Kısmetse Olur’da  birinci sezonun  finalini yapmıştı. İzleyicilerin merakla beklediği  Kısmetse Olur’un yeni sezonu   yakın bir zamanda başlayacak. Kanal D ekranlarında yeni sezon  tanıtım fragmanı yayınlanan Kısmetse Olur’un ikinci sezonu Eylül ayında başlayacak.

Kısmetse Olur’da birinci sezonda bir çift evlilik kararı almıştı. Kısmetse Olur’un yeni sezonunda  hangi adayların yarışacağı ise izleyiciler tarafından merak edilen bir soru. 5haber.com ekibi olarak yaptığımız araştırmada Kısmetse Olur’un 2. sezonunda  Adnan, Nur, Ceyda, Ayça, Mehtap ve Erdem gibi isimler olacak. Bu  isimlerde  değişiklik olabileceği gibi yeni isimlerde gelebilir.