Abone Ol

Kiralık Aşk'ta buzlar eriyor mu?

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk'ın 27. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kiralık Aşk'ta buzlar eriyor mu?

Ömer’in tekrar çizmeye başlamasıyla iki şirket arasındaki rekabet kızışıyor! Başındaki “Kiralık Aşk” belasından kurtulmak isteyen Defne, Neriman’la görüşme kararı alıyor! Neriman, Defne’nin teklifini kabul edecek mi? Yasemin ve Sinan, kılıçları çekti! Sude, tarafıyla yine çok şaşırtacak. Ömer’in ise tüm dengeleri sarsacak yeni bir planı var.

KİRALIK AŞK BİRİNCİLİĞİ BIRAKMIYOR!

Kiralık Aşk, AB ve 20+ABC1’de birinciliğini sürdürdü.

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve  Nergis Kumbasar’ın  paylaştığı “Kiralık Aşk” son  bölümüyle AB ve 20+ABC1’de günün en çok izlenen yapımı oldu.

Kiralık Aşk; A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 8,36 rey  ting ve yüzde 21,43 izlenme payı ile bu hafta da Cuma akşamının  en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 9,2 reyting ve yüzde 21,5 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.
Heyecanla beklenen dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Defne, Ömer'in odasını karıştırırken yakalanıyor. Ömer ise bunun karşılığında Defne'den bir şey isteyecek. Kiralık Aşk 26. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitledi. İşte yeni bölümden ilk görüntüler..

Elçin Sangu, 11 Temmuz 1985 tarihinde İzmir‘de ailesinintur. Çerkes kökenlidir. Mersin ÜniversitesiOpera bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir yıl kadar özel bir tiyatroda oynadı. 2006yılında da Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazandı. Fakat okulu yarım bıraktı.

Sanat danışmanlığını Haldun Dormen‘in yaptığı “Sahne tozu” tiyatrosunda eğitimler aldı.

Sadece tasarımcı ürünlerinin satıldığı bir e-butik olan ikonogami.com’a ortak oldu.

İzmir‘de tiyatro yaparken tesadüf eseri kendisini bir anda ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki‘ dizisinde önemli bir rolde buldu. Oyunculuğa ilk kez ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinde başladı, Aşk Kaç Beden Giyer? Dizisi ile devam etti.

2014 yılında başlayan Kıvanç Tatlıtuğ‘un oynadığı Kurt Seyit Şura adlı dizide Güzide karakterini canlandırdı.

İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

2015 yılında “Sevdam Alabora” adlı dizide Kadir Doğulu, Mustafa Avkıran ve İlker Kızmaz ile başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Aydın Bulut‘un üstlendiği dizide; Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Mustafa Avkıran, İlker Kızmaz, Aydan Burhan ve Başak Parlak gibi ünlü ve başarılı oyuncular rol alıyor.

Filmleri ve Dizileri :
2015 – Sevdam Alabora (Zeynep) (TV Dizisi)
2014 – Kurt Seyit ve Şura (Güzide- Tatar Kızı Celil’e aşık) (TV Dizisi)
2013 – Bir Aşk Hikayesi (Eda Çağlar) (TV Dizisi)
2012 – Hiç (Gonca) (Sinema filmi)
2012 – Aşk Kaç Beden Giyer? (Nehir) (TV Dizisi)
2011 – Öyle Bir Geçer Zaman ki (2.sezon) (Jale) (TV Dizisi)