Abone Ol

Kiralık Aşk 25. bölümde Ömer deliriyor!

STAR TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk 25. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Ömer ve Defne arasında neler yaşanacak merak konusu.

Kiralık Aşk 25. bölümde Ömer deliriyor!

Kiralık Aşk 25. Bölüm 1. Fragmanı

Ekranlarının merakla beklenen dizisi Kiralık Aşk 25. yeni bölüm fragmanı izleyciyle buluştu.  Kiralık Aşk'ta Ömer'in söylediği anlamlı sözler romantizmi hissettirecek. Ömer'in Defne'ye bakarken sarf ettiği sözler herkesi büyüleyecek. Cuma günlerinin gözde dizisi olan Kiralık Aşk bu hafta da zirveden inecekmiş gibi görünmüyor. Peki Kiralık Aşk yeni bölümünde neler olacak? İşte o ayrıntılar...

Klip tadındaki yeni bölüm fragmanını izleyen dizinin takipçileri, 25. bölümde yaşanacakları öngörmeye çalıştı. Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde Defne'yi yeniden karşısında bulan Ömer'in yapacakları büyük merak konusu. Ayrılık sonrası yeni kararlar alan Ömer ve yeni bir bir iş hayatına atılan Defne neler yaşayacak? Bir anda kendini Ömer'in karşısında bulan Defne, aşkına yenik düşecek mi? Defne, Yasemin ve Deniz'in birlikte çalıştığını öğrenecek mi? Sürprizlerin, romantizmin ve klip tadındaki sahnelerin adresi Kiralık Aşk 25. bölümüyle 11 Aralık Cumartesi Star Tv'de!

KİRALIK AŞK SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU!

Kiralık Aşk; Tüm kişilerde yüzde 9.05 reyting, yüzde 21,71 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 8,19 rey  ting ve yüzde 20,7 izlenme payı ile bu hafta da Cuma akşamının  en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 10 reyting ve yüzde 22,81 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.

Somera'nın analizine göre dün akşam yayınlanan diziler arasında sosyal medyada en çok "Kiralık Aşk" dizisi konuşuldu.