Abone Ol

Kiralık Aşk 18. Bölüm Fragmanı

Heyecan dolu son bölümün ardından Kiralık Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde, Ömer ve Defne arasındaki aşk tekrar alevleniyor.

Kiralık Aşk 18. Bölüm Fragmanı

Star TV’nin sevilen dizisi Kiralık Aşk’ın reyting ve sosyal medya başarısı! Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve  Nergis Kumbasar’ın  başrollerinde ekrana gelen dizi, Cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu. Kiralık Aşk’ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümü; Tüm kişilerde yüzde 8,33 reyting, yüzde 22,13 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 9,65 reyting ve yüzde 25,54 izlenme payı alarak birinci oldu. Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 9,11 reyting ve yüzde 23,47 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.

Sosyal medyada da çok konuşuldu.

Kiralık Aşk #kalbugece hastagi ile gece boyunca Türkiye gündemine birinci sıradan giriş yaptı ve sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi oldu. Kiralık Aşk, her Cuma 20:00’de STAR’da!



DİZİDEN SÜRPRİZ AYRILIK!

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk'ta senaryo gereği bir ayrılık yaşandı. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, levent ülgen, Melisa Şenolsun, Leyla Lydia Tuğutlu ve Onur Büyüktopçu gibi isimlerin paylaştığı yapımda Ender Sakallı’nın hayat verdiği Vedat karakteri senaryo gereği şirketten kovularak diziden ayrıldı.

Sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer alan Kiralık Aşk dizisinde Ömer'in eski sevgilisi İz'in yıllar sonra ortaya çıkması hayatı oldukça hareketlendirdi. Merakla beklenen Kiralık Aşk 18. yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Kiralık Aşk yeni bölüm için heyecan dorukta.