Abone Ol

Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasını yürüten Akan Abdula 49 milyon iddiasını yalanladı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasını yürüten isimler arasındaki Akan Abdula reklamcı olmadığını belirterek kendisine 49 milyon TL'lik bir ödeme yapıldığı iddialarını yalanladı.

Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasını yürüten Akan Abdula 49 milyon iddiasını yalanladı

Seçim kampanyası sırasında reklam panolarını süsleyen afişlerde yer alan slogan, seçim şarkılarını ve Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyasında yer alan videolarını hazırlayan ekibin yol gösteren ismi Akan Abdula reklamcı değil  stratejist olduğunu açıkladı. 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı ilk seçim sonuçlarındaki başarısızlığın belli olması ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapıyı gösterdiği Akan Abdula'nın seçim sırasındaki yoğun çalışmaları karşılığında 49 milyon TL ödeme aldığı ise haberlerde yerini almıştı.   

KILIÇDAROĞLU'NUN KAMPANYASINI YÖNETEN İKİ İKİ İSİM

Kemal Kılıçdaroğlu'nun güçlü rakibi Recep Tayyip Erdoğan karşısında verdiği seçim mücadalesinde seçim kampanyalarını iki isime emanet etmişti. PC İletişim VE Medya'yı yöneten Kazım Ali Kiremitçioğlu ve FutureBright'ıı yöneten Akan Abdula... Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyası sırasında kesenin ağzını açtığı ve toplamda 356 milyon TL ödediği de haberlere yansımıştı. Haberler arasında bu miktarın 49 milyonluk kısmının ise Akan Abdula'nın payı olduğu belirtilmişti. Akan Abdula böyle bir ödeme almadığını açıkladı ancak Ali Kiretimçioğlu'ndan henüz bir açıklama gelmedi.