Abone Ol

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Sahip Olduğun Tek Şey Sarayların ve Kibrin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "neymiş millet açmış. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Yapıyoruz zaten. Pandemide CHP'li belediyeler yaklaşık 2 milyar 250 milyon TL destekle fakir fukaranın yanında oldu" diyerek yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Sahip Olduğun Tek Şey Sarayların ve Kibrin

"Sen batırdın, biz koştuk. O kadar gönlün fakir ki; sahip olduğun tek şey sarayların, paraların ve kibrin" diyen Kılıçdaroğlu, "AK Partili makul anne babalara, dürüst insanlara çağrımdır; artık bu düzene veda etme zamanınız gelmiştir. Vatanınıza karşı sorumluluğunuz budur" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Sahip Olduğun Tek Şey Sarayların ve Kibrin - Resim: 1Erdoğan'ın 'Aç Olanları Buyurun Siz Doyuruverin' Sözlerine Tepki Yağdı

"Erdoğan 'Millet açsa onları da siz doyuruverin' demiş. Yapıyoruz zaten. Pandemide CHP'li belediyeler yaklaşık 2 milyar 250 milyon TL destekle fakir fukaranın yanında oldu. Sen batırdın, biz koştuk. O kadar gönlün fakir ki; sahip olduğun tek şey sarayların, paraların ve kibrin.

AK Partili makul anne babalara, dürüst insanlara çağrımdır; artık bu düzene veda etme zamanınız gelmiştir. Vatanınıza karşı sorumluluğunuz budur."