Abone Ol

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Flaş Yanıt: Ne Senden Korkuyorum, Ne de...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Genel Merkez'de açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Flaş Yanıt: Ne Senden Korkuyorum, Ne de...

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın grup toplantısından Çubuk'taki linç girişimine ilişkin görüntüleri göstermesine yanıt vererek, "Şahıs bugünkü grup toplantısında benim görüntülerimi izletmiş. Adeta birilerini yarım kalan işi bitirin demiş. Ne senden ne senin şurekandan korkmuyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu, "İktidar ne yapıyor? Her gün yeni bir zam ilan ediyor. Çok kısa bir zaman için de elektrik faturaları üç kez zamlandı, doğalgaza 8 kez zam yapıldı. Ülkemizin bu halini ben kabul etmiyorum. Bu nedenle tüm enerji paydaşlarına bir mektup gönderdim. Zamlarla mücadale konusunda benimle çalışmak isteyen herkesi davet ettim. Sağolsun paydaşlar, çağırımıza karşılık verdiler" dedi.

Kılıçdaroğlu, açıklamasında "iş başa düştü" diyerek iktidara seslendi, 4 maddede hayatı geçirilmesi gerekenleri sıraladı.

"Erdoğan'a sesleniyorum" diye Kılıçdaroğlu hayata geçirilmesini talep ettiği 4 maddeyi şöyle sıraladı:

1. Kara Kış Fonu'nu kurarak halka destek ver.

2. Elektirik faturalarındaki KDV'leri kaldır.

3. Doğalgaz ve mutfak tüpündeki ÖTV ve KDV'leri kaldır.

4. Sosyal tarife uygulamasını başlat.

Kılıçdaroğlu, "Kara kışı geçirelim seninle sandıkta görüşeceğiz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın grup toplantısından Çubuk'taki linç girişimine ilişkin görüntüleri göstermesine yanıt olarak, "Şahıs bugünkü grup toplantısında benim görüntülerimi izletmiş. Adeta birilerini yarım kalan işi bitirin demiş. Ne senden ne senin şurekandan korkmuyorum" dedi.