Abone Ol

Kılıçdaroğlu'na Burası Kandil Değil, Düzce Diye Bağıranlar AKP İl Yöneticisi Çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Burası Kandil değil, Düzce. Yanlış gelmişsin" diye bağıran Mehmet Ali Bayrak ve Volkan Turaman’ın Düzce AKP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri olduğu ortaya çıktı

Kılıçdaroğlu'na Burası Kandil Değil, Düzce Diye Bağıranlar AKP İl Yöneticisi Çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Düzce'de “Burası Kandil değil, Düzce” diye bağıran Mehmet Ali Bayrak ve Volkan Turaman’ın AKP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri olduğu belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce’de nakliyecilerin ve esnafın sorunlarını dinledi. Kent merkezinde esnafı, Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti ve Kanaat Önderleri Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmalarına katıldı.

Halk tv’den Seyhan Avşar’ın haberine göre, Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle yaptığı toplantıdan çıkan Kılıçdaroğlu'na bir grup  "Burası Kandil değil, Düzce. Yanlış gelmişsin" diye bağırdı.

Kılıçdaroğlu’na  bağıran grup içinde bulunan Mehmet Ali Bayrak ve Volkan Turaman’ın Düzce AKP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri olduğu ortaya çıktı.