Abone Ol

Kılıçdaroğlu Tuncay Özkan'ı yedirmedi: İşte yeni görevi

Canan Kaftancıoğlu'nun “Kurultayda PM’ye seçilmemesi için elimden geleni yaptım” dediği Tuncay Özkan, Kılıçdaroğlu tarafından partinin Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirildi.

Kılıçdaroğlu Tuncay Özkan'ı yedirmedi: İşte yeni görevi

Canan Kaftancıoğlu CHP Kurultayına damgasını vurmuş ve Tuncay Özkan gibi Kılıçdaroğlu'nun 4 kurmayının seçilmesine engel olmuştu. Kaftancıoğlu'nun çizdirdiniz Tuncay Özkan'a Kılıçdaroğlu sahip çıktı.

Gazeteci İsmail Saymaz, Canan Kaftancıoğlu'nun "Evet biz bu listeyi hazırladık. Bu listede Yıldırım Kaya ve Tuncay Özkan yok. Neden yok? Çünkü onların girmesini istemedik ve onların seçilmemesi için elimden geleni yaptım" ifadelerini kullandığını aktarmıştı.

Kılıçdaroğlu Tuncay Özkan'ı yedirmedi: İşte yeni görevi - Resim: 1Kaftancıoğlu: Tuncay Özkan ve Yıldırım Kaya’nın seçilmemesi için elimden geleni yaptım

Canan Kaftancıoğlu'nun hedefindeki Tuncay Özkan'a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yeni bir görev verildi.

Özkan, partinin Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirildi:

"Cumhuriyet Halk Partisi adına gerekli çalışmaları yürütmek üzere, Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirilmenize uygun görülmüştür. Bilgilerini ve gereğini rica ederim"

Kılıçdaroğlu Tuncay Özkan'ı yedirmedi: İşte yeni görevi - Resim: 2