Abone Ol

Karısının telefonuna bakınca aldatıldığını anladı

Yatarken bile cep telefonunu yanından ayırmayan karısından şüphelenen koca, mesajları kontrol edince yasak aşkı ortaya çıktı. Koca, eşine boşanma, öteki adama ise tazminat davası açtı

Karısının telefonuna bakınca aldatıldığını anladı

İzmir'de, eşinin yatarken bile cep telefonunu yanından ayırmamasından şüphelenen koca, bir fırsatını bulup telefondaki mesajları kontrol edince başka bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrendi. İzmir'de 2 yıl önce evlenen Ferdi ve Nazmiye A. çiftinin mutlu giden evliliği, genç kadının davranışlarının değişmesiyle çatırdamaya başladı.

'BİR ARKADAŞIM İÇİN YAZDIM'

Karısının telefonuna bakınca aldatıldığını anladı - Resim: 1Bir kere aldatan yeniden aldatır mı?

Eşinden şüphelenmeye başlayan koca, bir gün evde bazı aşk notları buldu. Eşine sorduğunda ise "Bir arkadaşım için yazmıştım" yanıtını aldı. Eşinin kendisini aldattığından şüphelenmeye başlayan koca, genç kadının cep telefonunu sürekli kendisinden kaçırdığını, gece uyurken bile yanından ayırmadığını fark etti. Bu durum şüphelerini daha da arttırınca bir fırsatını bulup telefonu kontrol ettiğinde ise eşinin Çağdaş Ç., isminde biriyle ilişkisi olduğunu öğrendi.



20 BİN TL'LİK DAVA AÇTI

Karısının telefonuna bakınca aldatıldığını anladı - Resim: 2Aldatan karısını sokakta çıplak dolaştırdı

Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açan Ferdi A., dilekçesinde yaşadıklarını anlatarak, eşinin cep telefonunda bulduğu mesajları da delil olarak sundu. Aldatılan koca, aile birliğine bağlı kalmayan ve kusurlu olan eşinden boşanma istediğini belirtti. Bununla yetinmeyen Ferdi A., eşinin cep telefonundan çıkan öteki adam Çağdaş Ç.'ye de tazminat davası açtı. Çağdaş Ç.'nin, evli olduğunu bilmesine rağmen eşiyle ilişkiyi sürdürdüğünü belirten aldatılan koca, aile birliğinin bozulmasına neden olduğu ve kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle 20 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkûm edilmesini istedi. (Sabah)