Abone Ol

Karısının arkadaşına tecavüz edip eşine dinletti!

Boşandığı K.B.’nin evini tabancayla basan B.B., eski eşini evde bulamayınca ev arkadaşı Y.İ.’ye silah zoruyla tecavüz etti. B.B., bu sırada eski eşini telefonla arayarak “Ev arkadaşına tecavüz ediyorum, gelmezsen devam ederim” dedi. Tutuklanan B.B., hiçbir şey hatırlamadığını...

Karısının arkadaşına tecavüz edip eşine dinletti!

İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde boşandığı eşinin evini tabancayla basan B.B., eski eşi K.B’yi evde bulamayınca ev arkadaşı Y.İ.’ye tecavüz etti. Dakikalarca silah zoruyla genç kadına saldırıda bulunan B.B., bu sırada eski eşini telefonla arayarak “Ev arkadaşına tecavüz ediyorum, gelmezsen devam ederim” dedi. Eski eşin ihbarı üzerine olay yerine giden polis, saldırganı bulamadı. Cinsel saldırıya uğrayan kadın ise B.B.’nin silah zoruyla kendisine tecavüz ettiğini anlattı. Polis olaydan sonra kaçan ve alkollü olduğunu iddia eden B.B.’yi yakaladı. Hiçbir şey hatırlamadığını söyleyen B.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYANDIRIP TECAVÜZ ETTİ

Olay, Karabağlar Yunus Emre Mahallesi’nde önceki gece saat 02.40’ta meydana geldi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eşi K.B. ile barışmak için Karabağlar İlçesi Yunus Emre Mahallesi’ndeki evine giden işsiz koca B.B., açık olan balkon kapısından içeri girdi. K.B.’yi evde bulamayınca öfkelenen B.B., o sırada yatağında uyumakta olan eski eşinin ev arkadaşı Y.İ.’yi silah doğrultarak uyandırdı. Silah zoruyla genç kadına tecavüz eden B.B., bir yandan da eski eşini telefonla aradı.

‘ALKOLLÜYDÜM, HATIRLAMIYORUM’

B.B., eski eşine “Y.İ.’ye tecavüz ediyorum, eğer gelmezsen devam ederim” diyerek telefonu kapattı. Arkadaşının telefonda ağladığını ve feryat ettiğini duyan K.B., polisi arayarak yardım istedi. K.B. ile birlikte eve giden polis, Y.İ.’yi gözyaşları içerisinde bulurken, B.B.’nin kaçtığını belirledi. Zanlı B.B., Konak’taki evinde polis tarafından yakalandı. Sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemede “gasp” ve “cinsel saldırı” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilen B.B., alkollü olduğunu ve o an ne yaptığını bilmediğini söyledi.

SİLAH ZORUYLA

Ev arkadaşının eski kocasının tecavüzüne uğrayan mağdur Y.İ.’nin ise polise verdiği ifadede “Gece yatarken, beraber aynı evde kaldığımız K.B.’nin eşi geldi. Elindeki silahla beni tehdit edip tecavüz etti. Eşine de telefon açıp gelmesini istedi. Onlar gelmeden kaçtı” dediği öğrenildi. Polis, olay sırasında evde D.İ. isimli bir kadının daha bulunduğunu, ancak uykusu ağır olduğu için yaşananları duymadığını belirledi.