Abone Ol

Karısını Aldatan Bakan Özür Diledi: Sosyal Mesafeye Uymadığımı Biliyorum

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, kendisi gibi evli olan ve yıllık 15 bin pound'a işe aldığı danışmanıyla öpüşürken görüntülendi. Hancock, eleştiriye neden olan görüntülerin ardından özür dilerken istifa etmeyeceğini açıkladı.

Karısını Aldatan Bakan Özür Diledi: Sosyal Mesafeye Uymadığımı Biliyorum

Kovid-19 salgınıyla mücadeleye ilişkin sık sık eleştirilen ve Başbakan Boris Johnsan ile atışmalarıyla günceme gelen İngiltere Sağlık Bakanı Hancock, bu sefer ihanet görüntüleri ve 'torpil' eleştirileriyle gündemde.

İngiliz tabloid gazetesi The Sun, Hancock'ın üniversiteden beri arkadaş olduğu ve geçen sene yıllık 15 bin pound maaşla danışmanı olarak işe aldığı Gina Coladangelo ile öpüşürken fotoğraflarını yayınladı.

Haberde fotoğrafların 6 Mayıs 2021'de Hancock'ın ofisinde çekildiği belirtilirken, ikisinin de evli olduğu ve bakanın iki hafta önce kapalı alanlarda sosyal mesafe uyarısı yaptığı hatırlatıldı.

Daily Mail'in haberine göre ise Hancock'un eşi Martha haberi öğrenir öğrenmez evi terk etti.

Hancock'tan özür açıklaması

42 yaşındaki 3 çocuk babası Hancock, eleştiriye neden olan görüntülerin ardından özür açıklaması yaptı ve görevine devam edeceğini açıkladı. Sağlık Bakanı açıklamasında, "Sosyal mesafe kuralını çiğnediğimi kabul ediyorum.

İnsanları kırdım ve bunun için özür dilerim. Ülkemizin pandemiyi atlatabilmesi için çalışmaya devam edeceğim. Özel hayatım, ailem ve kişisel meselelerime saygı duyulmasını bekliyorum" ifadelerini kullandı.