Abone Ol

Karım seks düşkünüydü, odamda adamlar...

Beş aylık eşini kıskançlık yüzünden öldüren Engin Çaylak, cezaevinde kendini ranzanın demirine astı.

Karım seks düşkünüydü, odamda adamlar...

Çaylak eşini öldürdükten sonra aynı silahla kafasına ateş etmek istemiş, silah tutukluk yapınca önce kendini bıçaklamış sonra camdan atmış ama yaralı kurtulmuştu.

Korkunç olay 2011 yılının Kasım ayında yaşandı. Engin Çaylak henüz 5 aylık evliyken Ankara'dan bayram ziyaretinden dönen eşi Tülay Erdivan Çaylak'ı (31) silahla vurarak öldürdü. Çaylak cinayetin ardından kendini de öldürmek istedi.Önce eşini öldürdüğü silahla başına ateş eden Çaylak, silahın tutukluk yapması üzerine kendini bıçaklamaya çalıştı ancak yine olmayınca olmayında kendisini camdan aşağıya atarak yaralandı.

'EŞİM SEKS DÜŞKÜNÜYDÜ'

Vatan Gazetesi'nin haberine göre Atipik psikoz teşhisi konan Çaylak, ilk duruşma verdiği ifadede herkesin kanını dondurmuştu. Eşinin evlendikleri ilk günden itibaren aşırı seks düşkünü olduğunu, tedavisi için doktora bile gittiklerini söyleyen sanık, "Evde yemek yediğim günlerde sürekli yorgun olup kendimi 70 yaşında hissediyordum. Gece yatak odamızda gezinen adamlar görüyordum. Bunlar bana da dokunuyordu. Bir defasında üç kişi ile birlikte Tülay'ı gördüm. Gelen kişilere Tülay'ın bana tecavüz ettirdiğini düşünüyorum. Olay gecesi camdan fırıncıya el salladı. Hesap sorunca da bana 'Sen 12 santimlik adamsın' dedi. Tülay'ın nasıl öldüğünü bilmiyorum. Kendimden geçmesem zaten yapmazdım" diye ifade vermişti.

ÇAMAŞIR İPİYLE KENDİSİNİ ASTI

Evleneli 5 ay olmasına rağmen oldukça kıskanç olduğunu ileri sürdüğü eşinden ayrılmak istediğini çevresiyle paylaşan Tülay Erdivan Çaylak'ı öldüren Engin Çaylak'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden gelen ilk raporunda cinayet sırasında "karışık ve sınırları belli olmayan şizofreni ile paranoid bozukluklar arasında dalgalanma gösteren atipik psikoz hastalığının etkisi altında" olduğu belirtildi. Ancak genç kadının ailesi bu rapora itiraz etti. Mahkeme katil kocayı Adli Tıp Kurumu'na sevk ederken buradan gelecek rapora göre karar çıkması bekleniyordu. Rapor beklenirken Engin Çaylak önceki akşam koğuşunda çamaşır ipiyle kendini ranzaya astı.

DHA