Abone Ol

Kardeşinin karısıyla 8 yıl boyunca...

Futbol dünyasında yaşanan sansasyonların ardı arkası kesilmiyor. Karim Benzema'nın seks kasetli şantajdan gözaltına alınmasından sonra gündeme gelen sansasyonları sizler için derledik.

Kardeşinin karısıyla 8 yıl boyunca...

Dünya futbolunun yıldız isimlerinin seks skandalları medyanın her zaman baş köşesinde oldu. Çalımları, şutları hatta antrenmanları bile yakından takip edilen futbolcuların skandallarının 'alıcısının' olmaması beklenemezdi. İşin aslı futbolcular da bu 'alıcıları' hiç üzmedi.

KARDEŞİNİN EŞİYLE TAM 8 YIL İLİŞKİ YAŞADI
Manchester United'ın efsane ismi, futbol sevdalısı çok sayıda gencin kahramanı Ryan Giggs'in 4 yıl önce ortaya çıkan seks skandalı herkesi şoka sokmuştu. Giggs'in erkek kardeşi Rhodri Giggs'in eşi Natasha ile tam 8 yıl birlikte olduğu 2011 yılında ortaya çıkmıştı. Rhodri eşiyle hemen boşanırken kardeşine tepkisini şöyle dile getirmişti: Seks uğruğna ailemi mahvetti... Ryan Giggs geçtiğimiz günlerde ise kardeşinden basın yoluyla özür dilemişti: Beni affet!

TAKIM ARKADAŞININ EŞİYLE ALDATTI
Chelsea'nin ve İngiltere Milli Takımı'nın kaptanı John Terry'nin aldatma hikayesi kaptanlık pazubandını taşıyan bir kişiden hiç beklenemeyen bir hareketti. Terry milli takımdan en iyi arkadaşı Wayne Bridge'in eşiyle uzun süreli bir ilişki yaşadı. İngiltere'de 'yılın babası' bile seçilen Terry'nin bu skandalı İngiltere'de uzun süre konuşulmuştu.

16 YAŞINDAKİ KIZLA İLİŞKİ TUTUKLATTI
İngiltere futbolunu vuran seks skandallarından bir başkasının altında ise Sunderland'ın deneyimli oyuncusu Adam Johnson'ın imzası vardı. Johnson 16 yaşındaki bir kızla ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklanmış, yüklü bir miktarda kefaletle serbest kalabilmişti.

EVLİLİK NASİHATLARI İLE ÜNLÜYDÜ
2008'de ortaya çıkan bir başka skandalda ise başrolde 'oyuncularına evlilik nasihatları vermesiyle ünlü' teknik direktör Paul Jewell vardı. Eşini aldatma seanslarını saatlerce videoya kaydeden Premier Lig menajeri, bu görüntüler ortaya çıkınca o dönem çalıştığı ve son sırada yer alan Derby County'nin başkanından ilginç bir tepki almıştı: Keşke yatakta gösterdiği bu performansı işinde de gösterseydi...