Abone Ol

Karagül'de kim ölecek?

Bütün kanalların peşinde olduğu Karagül’ün yapımcısı Şükrü Avşar, “Bölüm başına 1 milyon 500 bin ve üstü teklifler aldık ama etik düşünüp 1 milyon 250 bine aynı kanalda kaldık” dedi. Dizinin yeni bölümleriyle ilgili tüyo veren Avşar...

Karagül'de kim ölecek?

Reytinglerde “Kurtlar Vadisi”ni geride bıraktığı için yeni sezon için bütün kanalların peşine düştüğü “Karagül”, yine FOX kanalıyla anlaşma tazeledi. Ece Uslu, Özcan Deniz, Yavuz Bingöl, Mesut Akusta ve Şerif Sezer’in başrolünü oynadığı dizinintransfer süreci ve ücreti dizi dünyasında son günlerin bir numaralı konusu oldu. Dizinin bölüm başına 1 milyon 800 bin TL’lik rekor bir ücretle aynı kanalda kaldığı gündemdeydi.

YETENEKLİ GENÇ ARIYORUZ

Ancak dizinin yapımcısı Şükrü Avşar, “Bölüm başı 1 milyon 500 ve üstü teklifler aldık. Fakat etik olarak para için bize inanan kanalı bırakmak istemedim. Bunu ihanet gibi gördüm ve 1 milyon 250 bine aynı adreste kaldık” dedi. Dizinin yeni bölümleriyle ilgili tüyo veren Avşar, “Özcan Deniz, Star TV’nin dizisinde rol alacağı için yeni yayın dönemindeki 3. bölümde ölerek veda edecek. Yavuz Bingöl’ün de hikayesi bitti. Yavuz’un ve Oğuz komutanın kızları diziye dahil olacak. Bu nedenle yeni, yetenekli genç kızlar arıyoruz” diye konuştu.