Abone Ol

Kara Sevda'da şok ölüm! O isim veda etti!

Star'ın sevilen dizisi Kara Sevda'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

Kara Sevda'da şok ölüm! O isim veda etti!

Star'ın başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı sevilen dizisi Kara Sevda'da dün ekrana gelen son bölüm finalinde 3 sezondur kadroda olan bir isim veda etti.

Ali Burak Ceylan’ın canlandırdığı Tufan karakteri sevdiği kadına zaafı nedeniyle canından oldu. Kara Sevda izleyicileri veda sahnesini nefeslerini tutarak izledi. Şimdi ise gözler yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Kara Sevda dizisinin dün ekrana gelen bölümünde şaşırtıcı bir veda gerçekleşti. Emir'in en sıkı adamlarından, Tufan'ın ölümü hem ekran başındakiler hem de Kemal ve Nihan üzerinde şok etkisi yarattı. Bu ani vedanın nelerini değiştireceğini merak eden izleyiciler, Kara Sevda yeni bölüm fragmanını araştırıyor.

Ali Burak Ceylan kimdir?

Ali Burak Ceylan, 1991 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Kocaeli Üniversitesi Atçılık Bölümü'nde tamamlamıştır. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi alan Ali Burak Ceylan, Star Tv'de yayınlanan; başrolü Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Kara Sevda dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Tufan karakterini canlandırmaktadır.

Ali Burak Ceylan, Kara Sevda dizisine sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla veda etti!

Kara Sevda'da şok ölüm! O isim veda etti! - Resim: 1