Abone Ol

Nadira 'nın ağabeyi: Yalvarıyorum bu dosya kapatılmasın

AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ın Ankara'daki evinde, Ünal'a ait silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybeden 23 yaşındaki Özbekistan vatandaşı Nadira Kadirova’nın ölümüne ilişkin şüpheler sürüyor.

Nadira 'nın ağabeyi: Yalvarıyorum kapatılmasın

AKP'li Şirin Ünal’ın evinde hayatını kaybeden Nadira Kadirova’nın ağabeyi BirGün’den İsmail Arı’ya konuştu.

Nadira Kadirova’nın ağabeyi Muhammet Ali Kadirova BirGün’den İsmail Arı’ya yolladığı videoda dosyanın kapatılamaması gerektiğini vurguladı.

"YALVARIYORUM NE OLUR BU DOSYA KAPATILMASIN"

"Dosyayı kapatmamanızı rica ediyorum. Ne olur yani burada ailecek kahrolduk. Annem üzüntüden hemen ölebilir" diyen ağabey Kadirova şunları söyledi:

İşte o video...

“Herkese merhaba, öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Özbekistan’dan selamlarımı iletiyorum. Kardeşimin ölümü ile alakalı şüpheler var. Lütfen, sizden rica ediyorum, yalvarıyorum, ne olur bu olay bu dosya kapatılmasın. Dosyayı kapatmamanızı rica ediyorum. Ne olur yani burada ailecek kahrolduk. Annem üzüntüden hemen ölebilir. Annem çok kötü durumda ve ilaçlarla, haplarla yanında duruyorum. Annem hemen ölebilir. Sizlerden rica ediyorum, bu dosyayı kapatmamanızı rica ediyorum, ne olur. Hepinize teşekkür ediyorum, sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.”

NE OLMUŞTU

Yaklaşık bir yıldır AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'ın Ankara'daki evinde çalışan Özbekistan vatandaşı Nadira Kadirova, 23 Eylül akşamı saat 21:00 sularında hayatını kaybetmişti. Ankara Emniyet Müdürlüğü, kalbinde kurşun deliği olan Kadirova'nın ölümünü intihar olarak tanımlamıştı. Nadira Kadirova’nın ölümüne ilişkin şüpheler sürerken Nadira Kadirova’nın ailesinin avukatı Müjde Tozbey Erden, "aile ile farklı bakış açılarına sahip olmaları" nedeniyle vekillikten istifa etmişti.