Abone Ol

Kadınlara Özel Ezber Bozan Tasarımlar: HEPİSİZE

Tuğba Işık'ın kurduğu HEPİSİZE, yaklaşık 25 yıl önce, üretici iş ortağıyla beraber öncelikle Orta Avrupa pazarına başta Almanya, Fransa, Belçika ve Hollanda ülkelerine sonrasında ise MADE IN TURKEY basılı etiketini www.hepisize.com üzerinden satışa sunuyor.

Kadınlara Özel Ezber Bozan Tasarımlar: HEPİSİZE

İHRACATLA BAŞLAYAN TEKSTİL YOLCULUĞU ŞİMDİ e-TÜRKİYE’DE!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs pandemisinin ardından evden çalışma sisteminin tercih edilmesi, tatil alışkanlıklarının değişmesi ve uzaktan eğitim sistemine geçilmesi; e-ticaretteki tüketim alışkanlıklarını da yeniden belirledi.

Hazır Giyimde Dijital Sipariş Alışkanlığı!

Pandemi A’dan Z’ye tüm yaş gruplarında köklü değişimlere sebep oldu, özellikle 40-65 yaş üstü grupta dijital ile arası pek iyi olmayan bu yaş grubunda değişim net şekilde gözlemlendi.

65 yaş ve üzeri grubun bulunduğu kitle online mecra ile tanışma süreci, anlama – kabullenme ve eyleme geçme, sonuçlandırma kısmını net şekilde adaptasyon ile tamamlandığını görmekteyiz.

Kadınlara Özel Ezber Bozan Tasarımlar: HEPİSİZE - Resim: 1

Markanın Doğuş Hikayesi,

Tüm ezberlerin bozulduğu bu süreçte birbirinden farklı hayatlara sahip gencin bir araya geldiği

“DİJİTAL SERÜVENİN YENİDEN YAZILDIĞI BİR MARKA; HEPİSİZE!”

10 yıllık Kurumsal İletişim tecrübesine sahip bir kadının kendi marka yolculuğu,

Peyzaj Mimarı Kadının Dijital ve Hazır Giyim Sektörüne İlgisi,

Üniversiteli Gencin Enerjisi,

Gazeteci ve Yapımcı Gençlerin Kreatif Dokunuşu,

Yılların tecrübesine sahip bir üstat ile,

Pandeminin DOĞURDUĞU Marka; HEPİSİZE!

Pandemi süreci böylesi bir köklü değişime öncü olması “İhracat ile Başlayan Hazır Giyim Markasına Yeni Bir Pazar Ortamı Yarattı ve Bunu Fırsata Çeviren HEPİSİZE’Yİ ortaya çıkardı.”

Tuğba Işık'ın kurduğu HEPİSİZE, yaklaşık 25 yıl önce, üretici iş ortağıyla beraber öncelikle Orta Avrupa pazarına başta Almanya, Fransa, Belçika ve Hollanda ülkelerine sonrasında ise MADE IN TURKEY basılı etiketini www.hepisize.com üzerinden satışa sunuyor.

Kadınlara Özel Ezber Bozan Tasarımlar: HEPİSİZE - Resim: 2

Orta Avrupa’ya hazır giyim sektörüne toptan satış yapan, iş ortağımızın tecrübeleriyle beraber genç oluşum www.hepisize.com üzerinden dijital mağaza şeklinde hizmet vermeye başladı.

Üretim kalitesi, ulaşılabilir moda mottosuyla ürettiği BÜYÜK BEDEN Koleksiyonları ile sektörün öncü markaları arasında yer almayı hedefliyor.

HEPİSİZE , detaylarda özgürleşen, büyük beden giyen kadın grubunun kendini bulduğu ürünlerin yer aldığı, kumaş kalitesi ile ön plana çıkan ve günü yaşayan canlı yapıya sahip markadır.

Dinamik, güçlü, samimi ve sahici marka HEPİSİZE , global bir marka ve maliyet değerleriyle ilerlemeye devam ediyor.

Doğayı Seven Bir Marka: HEPİSİZE

HEPİSİZE, OEKO-TEX Sertifikası’na sahip ürünler üretirken hem sizin sağlığınızı koruyor hem de doğanın korunmasını sağlıyor.

Nedir Bu OEKO-TEX Sertifikası?

Uluslararası bağımsız bir kuruluş tarafından uygulanan, çevrenin korunması ve ekolojiye uygunluk açısından tekstil ürünleri ve ilgili tüm işleme aşamalarındaki ham maddelere yönelik dünya çapında standart bir test ve sertifikalandırma sistemidir.

OEKO-TEX Sertifikası ile üretilen tüm ürünlerde aksesuarlardan ipliğe kadar insan sağlığını etkileyen azo boyar maddeler içermez.

HEPİSİZE ürünleri, OEKO-TEX Sertifikasına sahiptir ve çevre dostu, sosyal sorumluluğa uygun ürünler üretir.

Kısacası;

HEPİSİZE, tasarımlarını hayata geçirdiği Küçükçekmece’de 1.500 metre kare alana sahip 4 katlı üretim merkezinde 25 yılı aşkın süredir Merkez Ofisinde ürünleri üretirken hem sizin sağlığınız koruyor hem de doğanın korunmasını sağlıyor.

Doğa dostu markanın;

Geniş Beden Yelpazesi (38-60 Beden Aralığı),

3 Aya Varan İade İmkânı,

Kapıda Ödeme Seçeneği (Nakit veya Kredi Kartı Kartı Ödeme),

Telefon ile 7/24 Sipariş ve Destek Hattı,

24 Saat İçinde Kargoya Hızlı Teslimat ve Ürün Değişim Seçenekleri bulunuyor.

Ulaşılabilir Moda Şimdi Bir Tık Yakınında!

www.hepisize.com

Sipariş ve Destek Hattı

0534 652 81 78

0534 658 72 37