Abone Ol

Kadın fragmanında Nezir’den şaşırtan hamle! Kadın 53. bölüm fragmanı

Son bölümün ardından Kadın 53. yeni bölüm fragmanı geldi. Kadın 52. son bölümde; Sarp, Suat'a baş kaldırıyor. Pırıl'ı almaya gelen Suat'a çocuklarını vermeyeceğini söylüyor.

Kadın fragmanında Nezir’den şaşırtan hamle! Kadın 53.  bölüm fragmanı

Bahar ve Pırıl Sarp'ın 'benim karım Bahar' sözlerini kulakları ile duyuyor. Bahar oradan kurtulup polise gitmek istiyor. Bu nedenle Pırıl'dan da yardım istiyor. Ayrıca Arif'in başı büyük belaya giriyor.

Polisler kahvehanesini arıyor ve bir silah buluyorlar.

53. bölüm fragmanı ile Kadın yeni bölümde hangi sorulara yanıt aranacağının ipuçları geldi. Kadın dizisinin 52. Son Bölümünde neler yaşandı? İşte son bölüm özeti ile dizi hakkında merak edilenler…

Kadın 53. bölüm fragmanı

Kadın 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda Sarp’ı peşine düşen Nezir, Bahar’ın karşısına çıkarak korku dolu anlar yaşatıyor. Kadın 52. son bölümde ise; Suat Pırıl’ı almaya geliyor. Suat ile Sarp arasında ipler bir kez daha geriliyor. Sarp çocuklarının istediği yerde kalacağını ve karısının Bahar olduğunu haykırıyor. Bahar, Pırıl’dan onları da götürmesini istiyor. Sarp’tan uzaklaşan Pırıl, Nezir’in onun yerini bildiğinden habersiz. Ayrıca Arif’in kahvehanesinde bulunan silah onun suçsuz yere tutuklanmasına sebep oluyor. İşte 52. Son Bölüm izleme linki…

KADIN 52. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suat, Pırıl için endişeleniyor ve onun yanına gitmek istiyor. Münir ona engel olmaya çalışıyor ama durduramıyor. Suat Bahar’ların olduğu eve gidiyor. Kapıyı Bahar açıyor. Kızının onlar yüzünden intihara kalkıştığını söylüyor. Nisan ve Doruk da bu sözleri duyuyor. Sarp ‘onları hiçbir yere götüremezsin’ diyerek ona engel olmaya çalışıyor. Suat imkanları ve gücünün artık Sarp’ın arkasında olmadığını söylüyor. Ayrıca Nezir’in oteli bulmadığını, Pırıl’ın ona yalan söylediğini de anlatıyor. Sarp bu sözlere inanmıyor ama arkasından Pırıl geliyor ve ‘doğru’ diyor. Ayrıca Sarp’ın gözlerine baka baka ‘baba götür beni buradan’ diyor. Bu konuşmalara kulak misafiri oluyor. Pırıl’a gidip onu ve çocukları da oradan götürmesini istiyor. Pırıl ‘Sarp’ı sana bırakıyorum’ dese de Bahar Pırıl’ ‘bizi de götür’ diye yalvarıyor.

BAHAR: BİZİ DE GÖTÜR

Bahar, Pırıl’ın onları da götürmesini istiyor. Pırıl, Sarp’ı ona bırakmanın ne kadar zor olduğunu anlatıyor. Bahar ona önce yalvarıyor, sonra ret cevabını alınca orada kalmayacağını söylüyor. Bahar Pırıl’a iyi bir insan olduğunu söylüyor. Çocuklarının dengesinin bozulduğunu söyleyen Bahar ‘çaresizim’ diyor. Pırıl, ‘seni götürsem ne olacak, otelde birlikte mi kalacağız’ diyor. Ama Bahar onları sadece oradan çıkarmasını gerisine karışmamasını istiyor. Pırıl, Bahar’a çocuklarının iyiliği için o evde dışarı adımını bile atmamasını söylüyor. Bahar, Pırıl’dan sonra Suat’a da yalvarıyor. O sırada Nisan da Doruk’a Pırıl’ı sevdiği için kızıyor. Ayrıca ona Pırıl’ın babalarını çaldığını söylüyor. Doruk ‘babalar çalınmaz ki’ diyor.

KADIN SON BÖLÜM İZLE

SARP: BENİM KARIM BAHAR

Sarp, Suat’ın çocukları götürmesine izin vermek istemiyor. Suat’ın yakasına yapışıyor ve ‘onlar benim çocuklarım’ diyor. Suat ‘onlar benim çocuklarım diyorsun ama Pırıl’a benim karım diyemiyorsun’ diyor. Sarp bağırarak karısının Bahar olduğunu söylüyor. Pırıl ve Bahar da bu sözleri duyuyor.

PIRIL’I BEKLEYEN YENİ TEHLİKE

Nazir, Münir’in görüşmeye gelmediğini öğreniyor. Suat’ın Pırıl’ın yanına gelmek istemesi Münir farkında olmasa da canını kurtarıyor. Nezir, Pırıl’ın güvenli otelini buluyor. Münir’in ağabeyi araştırma yapmak üzere otele gidiyor. Otelde çalışan bir temizlik görevlisi Pırıl’ın dahaönce orada kaldığını ve yine oraya gelmek için oda hazırlattığını anlatıyor.

ARİF TUTUKLANIYOR

Arif’n kahvehanesine gelen polisler içeriyi aramaya başlıyor. O sırada Ceyda telaşla Arif’in yanına geliyor. Polis bulduk diyerek bir silah çıkarıyor ve Arif’in elleri kelepçeleniyor. Ceyda hayret içinde o anları izliyor.