Abone Ol

Joker Yapım’dan ses getirecek bir proje!

Birçok önemli yapıma imza atan Joker Yapım, yeni sezon için orijinal ve ilginç bir proje hazırlığına başladı.

Joker Yapım’dan ses getirecek bir proje!

Televizyonlarda; Büyük Risk, Bu Tarz Benim, Duymayan Kalmasın, Gelin Evi gibi önemli yapımlara imza atan Joker Yapım’da, yeni sezon için orijinal ve ilginç bir proje hazırlığı başladı. Yalnız şirketin bu seferki projesi TV'de değil sahne sanatlarında seyirciyle buluşacak.

1961-1964 yılları arasında MEB görevlisi olarak Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde görev yapmış Bedia Tuncer tarafından derlenen, o dönem hastanede yatan hastalar tarafından yazılmış anı, günlük ve şiirlerin derlendiği 'İnilti' adlı çalışma, Joker Yapım sahibi Cem Semercioğlu tarafından tüm sahne sanatları olarak telif hakları tescil edilmiş durumda.

2011 yılında albüm olarak 'Düşünen Şarkılar' adıyla hayata geçen bu derleme şiirleri Teoman, Demet Sağıroğlu, Ahmet Özhan, Soner Arıca, Betül Demir, Mercan&Rashid seslendirmişti.

Öncelikli olarak tek kişilik bir tiyatro oyunu olarak sahnelenecek proje için birçok ünlü isme teklif götürülmüş durumda. Yeni sezonda hangi ünlü ismin bu projeyi hayata geçireceği ise merakla bekleniyor.