Abone Ol

Johnny Depp Avukatı Camille Vasquez ile Aşk mı Yaşıyor?

Amber Heard ve Johnny Depp davası devam ederken Depp'in avukatı Camille Vasquez aşk yaşadığına iddia edildi.

Johnny Depp Avukatı Camille Vasquez ile Aşk mı Yaşıyor?

Tüm dünyanın takip ettiği Amber Heard ve Johnny Depp davasının gerçek yıldızı belli oldu. Depp’in avukatı Camille Vasquez, sadece duruşma sırasındaki başarısıyla değil aynı zamanda ünlü aktöre karşı takındığı samimi davranışlarla da Depp hayranlarının gönlünü kazanmış gibi görünüyor.

Özellikle Amber Heard’ün çapraz sorgusu sırasında sergilediği tavır ve Heard’ü köşeye sıkıştırmasıyla sosyal medyada beğeni toplayan Vasquez, bir yandan da Depp ile bir romantik ilişki için yakıştırılan isim haline geldi.

Vasquez’in, Depp ile bir ilişkisinin olup olmadığı sorulduğunda sadece gülümsemesi ve herhangi bir yorum yapmaması da söylentileri alevlendirdi.

37 yaşındaki Camille Vasquez, özellikle sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi kazandı. Vasquez’e olan ilgi, bu hafta Heard’ü çapraz sorguya çektikten sonra arttı.

Hayranlar, Depp ve Vasquez’in mahkeme salonundan görüntülerini memler haline getirip paylaşıyor. Bir hayran, “I Heart Camille Vasquez” tişörtü giyerek paylaşım yaparken, bir başkası da Vasquez’i, Marvel karakteri Thor olarak tasvir eden memler tweetliyor, bir tarafta da Depp ve Vasquez’in birbirlerine sarıldıkları anlar paylaşılıyor.