Abone Ol

İzmirli Hanzade'nin hayatı bir anda değişti!

Üniversite 2. sınıftayken başvurduğu Var mısın yok musun? yarışmasıyla hayatı değişti.

İzmirli Hanzade'nin hayatı bir anda değişti!

23 yaşındaki Hanzade Ofluoğlu, hayatının bilinmeyenlerini 10 madde halinde sıraladı.

1- HAYATI BİR ANDA DEĞİŞTİ: Çocukluğum ızmir’de geçti. Sonrasında İstanbul’a geldim ve Koç Üniversitesi’nde işletme okudum. O sektörde iş bakarken her şey değişti.  

2- TESADÜFLERE İNANIYOR: Üniversite 2. sınıftayken kimseye haber vermeden ‘Var mısın Yok musun?’ yarışmasına başvurmuştum. Yarışmacıyken Acun Medya ekibiyle yakından tanışma fırsatı buldum. şu anda hem ‘Yok Böyle Dans’ yarışmasında sunucuyum hem de Acun (Ilıcalı) Bey’in asistanlığını yapıyorum.

3- PATRONUNU ÇOK SEVİYOR: Acun Medya’da “biz bir aileyiz ve bir şeyler üretiyoruz” durumu var, belki de bu kadar başarılı olmasının en büyük sırrı budur. Acun Bey, sanki benim patronum değil de ailemden biriymiş gibi geliyor.

4- HERKESLE İYİ ANLAŞIYOR: Bazen çok ufak şeyleri kafama takar ve mutlaka kendimi mutsuz edecek bir şeyler bulurum. Hemen herkesle çok yakın ve iyi arkadaşlıklar kurabilme, yeniliklere açık olma özelliklerimi takdir ediyorum.

5- 7/24 ALIŞVERİŞE HAZIR: Alışveriş yapmayı çok severim; her yerden, her zaman, her saat ve her konuda alışveriş yapabilirim. Özellikle kışın giyinmeyi çok severim, dolabımda en çok bulunan şey çizme ve paltodur.

6- BRONZ GÖRÜNMEK ONUN İÇİN ÖNEMLİ: Makyaj yapmayı beceremem. Beyaz tenliyim ama bronzluğu sevdiğim için terracota kullanıyorum. Saçlarımın doğal rengi bu değil ama ‘yıka ve çık’ haliyle kullandığımda doğal gözüküyor. Nemlendirici ve göz altı kremimden vazgeçemem.

7- MUTFAKTA DAHA ACEMİ: 4 aydır evliyim, 3 kere evde yemek yedik, onu da eşim yaptı. Açıkçası iş hayatına girdiğimden bu yana hiçbir şey yapacak vakit bulamıyorum. şimdiki kiloma bakınca geçmişte meyve ağırlıklı beslenmemin ve spor yapmamın kâr kaldığını görüyorum.

8- EVLİLİKTE DE ŞANSLI: Hayatımda her şeyde olduğu gibi aşk konusunda da şanslı olduğumu söyleyebilirim. Eşim Saygun’la üniversiteye başladığım ilk gün tanıştık. 4. sınıfa geldiğimde, bana, “Son kız arkadaşım olmanı istiyorum” dedi, bu zaten bir evlenme teklifiydi.

9- ARKADAŞLARI ONA İNANAMIYOR: Biz evlenmeye karar verdiğimizde, çevremizde henüz evlenen bir kişi bile yoktu ve bize inanamadılar. Ancak böylelikle etrafımızdaki herkes şunu görmüş oldu; evlenmek demek hayatının akışını tamamen değiştirmek, domestik bir hayata geçiş yapmak değil.

10- İSTANBUL’DA DAHA YENİ: İzmir’in yeri ayrı, umarım yaşlılığımı ailem gibi orada geçirebilirim. Hayat tarzım, zevklerim şimdilik bana İstanbul’da yaşamamı şart koşuyor. Bir süre ABD’de de yaşadım. Ama ne ızmir, ne ABD; şimdilik İstanbul. Evlendikten sonra Nişantaşı’nda yaşamaya başladık, akşamları da sıklıkla eşim Saygun’un Asmalımescit’teki restoranı Vida Pera’da vakit geçiriyoruz.