Abone Ol

İzmir'de vahşet: Eşini ve 5 yaşındaki kızını öldürüp intihar etti

Çamdibi sokakta oturan Sami Ergu’nun aile yakınları kendilerinden haber alamayınca korkunç olay ortaya çıktı.

İzmir'de vahşet: Eşini ve 5 yaşındaki kızını öldürüp intihar etti

İZMİR’in Bornova İlçesi Çamdibi Semti’nde bir süredir bunalımda olduğu ileri sürülen 29 yaşındaki Samet Ergu, eşi 34 yaşındaki Serap ile kızı 5 yaşındaki Sena Ergu’yu bıçakla öldürdükten sonra intihar etti.
İZMİR’in Bornova İlçesi Çamdibi Semti’nde fabrika işçisi 28 yaşındaki Sami Ergu, özel güvenlik görevlisi eşi 34 yaşındaki Serap Ergu ve kızı 5 yaşındaki Sena Ergu’yu bıçakla öldürdükten sonra aynı bıçakla yaşamına son verdi.

Sami Ergu’nun kardeşi Sabit Ergu eve geldi, kapı açıklmayınca yedek anahtarla içeri girdi. Sabit Ergu, ağabeyi Sami, yengesi Serap ve yeğeni Sena’nın kanlar içindeki cesetleriyle karşılaştı. Sabit Ergu hem polise hem yakınlarına haber verdi.

İzmir'de vahşet: Eşini ve 5 yaşındaki kızını öldürüp intihar etti - Resim: 1

Ergu ailesinin yakınları eve akın ederken, ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık görevlileri, 3 kişinin de yaşamını yitirdiğini belirledi.

EŞİNİ KIZINI ÖLDÜRÜP CANINA KIYMIŞ

Polisin araştırmalarında cinayetle ilgili ürperten detaylar ortaya çıktı. Kemalpaşa’da bir fabrikada çalışan Sami Ergu’nun, iki gündür bronşit teşhisiyle raporlu olduğu için işe gitmediği belirlendi.

Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Sami Ergu’nun, önce Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olan eşi Serap Ergu, ardından 5 yaşındaki kızı Sena Ergu’yu aynı odada öldürüp intihar ettiği ortaya çıktı.

Polisin evdeki araştırmaları sırasında Ergu’nun kullandığı psikolojik ilaçlar da bulundu. Ayrıca Sami Ergu’nun yazdığı ’Herkese hastalık bulaştırıyorum. Yapmak zorundaydım" notu da bulundu.


Olay yerinde savcının incemelemisinin ardından Serap ve Sami Urgu çifti ile kızları Sena’nın cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polisin, Sami Ergu’nun cep telefonu ve bilgisayarı ile sosyal medya hesaplarını da incelemeye aldı.