Abone Ol

İzdivaç programlarına reklam verenleri rezil edeceğim

AK Parti eski Milletvekili Halide İncekara, izdivaç programlarına reklam verenleri sert bir dille eleştirirken, bu konuda bir kadın hareketinin başlayacağını söyledi.

İzdivaç programlarına reklam verenleri rezil edeceğim

Ülke TV ekranlarında Esra Elönü’nün hazırlayıp sunduğu ‘Arafta Sorular’ın bu haftaki konuğu AK Parti İstanbul eski Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı Halide İncekara oldu.

Programda Türkiye’deki kadın hakları ve kadının toplumdaki değerinin yanı sıra izdivaç programlarının geldiği son noktaya da değinildi. Halide İncekara, izdivaç programlarına reklam verenleri adeta topa tuttu.

BU EKRANLARDA REZİL EDECEĞİM

"Bu berbat şeyleri... Berbat dedikçe de PR yapıyorlar. Onu bile demek istemiyorum. Program adı altında evimize soktukları görüntüler, ahlak dışı davranışları evimize sokuyorlar bundan reklam alıyorlar. Bundan sonra çoluğumuzu çocuğumuzu zehirleyen prgramlara karşı, güçlü bir kadın hareketi geliyor. Hazırlıklı olun. O programlara reklam verenlere teker teker, tencere tabaksa tencere tabaklarını, çikolata şekerse çikolata şekerlerini, o programlara reklam veren kimse bu ekranlarda rezil edeceğim. Yeter artık!

Onlar sponsor olmasa, reklam vermese o programlar yapılamaz. Hem karşımıza geçip ahlak deryası kesiliyorlar, bir bakıyorsun ki adamın reklamı o programın altında geçiyoru. Yürü be!"