Abone Ol

Ivana'nın frikik mücadelesi

Pop müziğinin önde gelen bayan vokallerinden Bengü 35. yaş gününü Rumelihisarı'ndaki Fuga'da kutladı. Partiye katılan isimler arasında yer alan ikoncan İvana Sert, derin yırtmaçlı seksi elbisesi ile adeta bacak şov yaptı.

Ivana'nın frikik mücadelesi

Yakın dostlarının yalnız bırakmadığı doğum günü partisinde yeni yaşını coşku ile kutlayan Bengü, gecede eline mikrofonu alarak kendi şarkılarını seslendirdi. Pasta kesiminden sonra Bengü’ye sürpriz yapılırken, mekana gelen dansöz ile eğlence tavan yaptı.

Parti sonrası mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bengü, doğum gününe katılan bütün dostlarına teşekkür etti. Doğum gününü ilk olarak annesinin kutladığını söyleyen popçu, gelen hediyelere daha sonra bakacağını söyledi. Geçtiğimiz günlerde bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiği  ve tekrar barıştığı söylenen eski sevgilisi Akın Altan partiye gelmezken Bengü iş adamı ile ilgili soruları duyunca hızlıca aracına yöneldi.

FRİKİK MÜCADELESİ

Partiye katılan isimler arasında yer alan ikoncan İvana Sert, derin yırtmaçlı seksi elbisesi ile adeta bacak şov yaptı. Güzelliği ve kıyafetindeki derin yırtmacı ile ilgi odağı olan Sert, mekan çıkışında ise frikik vermemek için büyük mücadele verdi. Çantası ile bacakları kapatan Sert’in, durumu ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

IVANA'NIN MUHTEŞEM DÖNÜŞÜ

IVANA'NIN MİNİ ŞORTLU FOTOĞRAFI GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI