Abone Ol

İTÜ Emös Temalı Optimum Dergisi Çıktı

Türkiye'nin en aktif öğrenci topluluklarından biri olan İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü'ne (EMK) bağlı olarak 1992'den bu zamana kadar çalışmalarını yürüten Optimum Dergisi'nin İTÜ EMÖS (Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu) temalı sayısı çıktı!

İTÜ Emös Temalı Optimum Dergisi Çıktı

Türkiye’nin en büyük öğrenci etkinliği olan ve bu sene 28.si düzenlenen İTÜ EMÖS’ü tema alan bu sayıda “Geleceğin Portresi” ana teması çerçevesinde Fintech, Augmented Human, Blockchain, Digital Ecosystems, AI and Robotics, Cyber Security gibi özellikle son yıllarda sıklıkla karşılaşılan kavramlar incelendi ve birbirinden zengin içeriklerle dosya konusu olarak Optimum okurlarının beğenisine sunuldu.

Dosya konularının yanında da “Sinestezi, Kitlesel Histeri ve Tarihten Günümüze Komplo Teorileri” gibi kültür-sanat içeriklerine ve çok değerli Bora İzmirlioğlu, Levent Dönmez ve Mehmet Çilingir (Memo Tembelçizer) ile yapılan röportajlara yer verildi.

Siz de ücretsiz bir şekilde ituoptimum.com adresinden Optimum Dergisi’nin dijital versiyonuna veya Spotify ve YouTube uygulaması üzerinden “İTÜ EMK Optimum Dergisi” adı altında sesli dergiye ulaşabilir, bilgi ve kültür dolu eşsiz bir yolculuğa çıkabilirsiniz.