Abone Ol

İsveç’de erkek kıtlığı! Cinsel açlıktan taşraya koştular!

Ülkenin büyük şehirlerindeki kadınlar, aşkı bulmak için taşraya yönelmek zorunda kalıyor.

İsveç’de erkek kıtlığı! Cinsel açlıktan taşraya koştular!

Falkenberg, Göteborg ve Härnösand gibi büyük şehirlerde, 20′li yaşlarının sonunda ve 30′lu yaşların başındaki kadınlar için uygun bir partner bulmak iyice zorlaşınca, çöpçatan şirketleri devreye girdi. Bu şirketler, otobüs dolusu kadınları, erkeklerin kadınlara oranının daha yüksek olduğu taşra yerleşimlerine gönderiyor.
Haftasonu düzenlenen ‘Çok Şükür ki O Bir Taşra Erkeği’ adlı turlarda, yalnız çiftçilerin bekar şehirli kızlarla tanıştığı taşra barında sekiz saat süren bir flört serüveni yaşanıyor.
Brie Petersen’ın aklına Queensland’de bir kasabada yaşayan arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra böyle bir fikir glemiş. Bir gece barda otururken bar sahibi Göteborg ve Falkenberg’deki bekar kadınlardan kendilerini çiftçilerle tanıştırmasını isteyen düzenli mektuplar aldığını anlatmış. Benzer istekler postaneye de gelmiş. Petersen, “Bu kadınların açık bir şekilde yardıma ihtiyacı var, iki grubu aynı yerde buluşturmak basit bir iş” diyor. İlk turda Sydney’den 50 kadın, Tamworth kasabasına götürülmüş. Petersen, bu turda yüzde 85 başarı sağlandığını, Göteborg, Brisbane ve Perth’ten bekar kadınların sırada olduğunu söylüyor. sözcü