Abone Ol

Sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular

Afili Aşk dizisinin yayına girmesinden itibaren adete zirveye ambargo koyan Çağlar Ertuğrul bu hafta da en çok konuşulan erkek oyuncu oldu.

Sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular

MTM Medya Takip Merkezi‘nin Dijital Medya Listening Servisi Digilup sosyal medyanın en çok konuşulan erkek oyuncularını araştırmaya devam ediyor…

Çağlar Ertuğrul geçen haftaya göre 6 Bin daha fazla paylaşımda konuşuldu ve yaklaşık 300 Bin yansımaya konu oldu.

Sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular - Resim: 1

Çağlar Ertuğrul Trendi Hız Kesmeden Devam Ediyor

Çağlar Ertuğrul ile ilgili en çok etkileşim alan paylaşım Afili Aşk resmi twitter hesabından paylaşıldı.

Ayşe ile Kerem’in sahnesinin paylaşıldığı tweet, Digilup verilerine göre yaklaşık 2 Bin etkileşim aldı ve 20 Bin potansiyel kullanıcıya ulaştı.

Sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular - Resim: 2İşte sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular

Cindoruk Kadın’a Veda Etti

Haftanın yükselişte olan isimleri Caner Cindoruk ve Akın Akınözü oldu.
Kadın dizisine veda eden Caner Cindoruk bu hafta yansımalarını yaklaşık olarak 3 kat arttırdı ve haftanın en çok konuşulan üçüncü oyuncusu oldu. Cindoruk geçen hafta listemizde yedinci sırada yer almıştı.
Caner Cindoruk’un yeni ekranlara gelecek olan Zemher’i dizisinde rol alacak olması da sanatçıyla ilgili paylaşımları arttıran faktörlerden oldu.

Konuşulma trendini yükselten bir diğer isim ise Hercai dizisinde rol alan Akın Akınözü.. Bir önceki hafta listemizde yer almayan oyuncu bu hafta yaklaşık 60 Bin paylaşımda konuşularak haftanın en çok konuşulan dördüncü erkek oyuncusu oldu.

Geçen hafta listde olan; Feyyaz Duman, Ozan Dolunay ve Çağatay Ulusoy bu hafta listede yer almazken, Akın Akınözü, Furkan Andıç ve Kadir Doğulu ise bu hafta listeye giren oyuncular oldular.

(Digilup)