Abone Ol

İşte Kaynak Holding'e bağlı şirketler

Kayyum atamasıyla gündeme gelen Kaynak Holding, bünyesinde hangi şirketleri barındırıyor? İşte o şirketlerin isimleri...

İşte Kaynak Holding'e bağlı şirketler

Özellikle eğitim, yayıncılık, kargo ve bilişim olmak üzere 16 sektörde 23 şirketi ve aktif 100 markası ile tanınan Kaynak Holding'in 8 binden fazla çalışanı bulunuyor. Yıllık cirosu ise 1,5 milyar TL. 1979 yılında İzmir'de kurulan Holding ticari hayata yayıncılıkla başladı ve Sızıntı Dergisi'ni yayınladı. İlerleyen yıllarda giderek büyüyen Holding, eğitimden, yayıncılığa, kargoculuktan, bilişime kadar onlarca sektörde faaliyet göstermeye başladı. Holding bünyesinde NT mağazaları, Sürat Kargo, Sürat Bilişim gibi şirketler de var.

İşte Kaynak Holding'e bağlı şirketler - Resim: 1

KAYNAK HOLDİNG BÜNYESİNDEKİ ŞİRKETLER

Kaynak Holding çatısı altında pek çok şirket ve marka yer alıyor. Kaynak Holding dahilindeki 19 firma yayıncılık, perakende, dağıtım, basım, kağıt, medya ile sürdürmüş, bilişim, eğitim araçları, kırtasiye, eğitici oyuncak, okul kıyafetleri, turizm, kargo, lojistik, gıdasektörlerinde faliyet gösteriyor.

Kaynak Kültür Yayın Grubu, Zambak Okul Yayın Grubu, Sürat Sınavlara Hazırlık Yayın Grubu, Kaynak Telif Ajansı, NT Mağazaları, Gökkuşağı, Çağlayan Matbaası, Kaynak Kağıt, Kaynak Medya, Sürat teknoloji, Sürat Eğitim Araçları, Alfa, PAL, Inspire, Nüanstur, Sürattur, Sürat Kargo, Sürat Lojistik, Bereket Yemek, İtina Toptan Gıda, İtina Et ve Süt Ürünleri firmaları Kaynak Holding çatısına dahildir. Bunların yanında Kaynak Vakfı ve Kaynakder dernekleri bulunmaktadır.