Abone Ol

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncu Kadrosu ve Konusu Nedir? İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi 1. Bölüm Tek Parça Full İzle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ilk bölümü 21 Temmuz 2022 Perşembe günü Show TV'de yayınlandı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 1. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Gelsin Hayat Bildiği Gibi Birinci Bölüm izle.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi 1. Bölüm Tek Parça Full İzle

Show TV'nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 1. bölümü 21 Temmuz günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin ilk bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 1. bölüm izle linki...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak. Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları arasında yer alan Ertan Saban, Sadi Payaslı karakterine hayat veriyor.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ DİZİSİ KONUSU

Yeraltı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan Yedi Emin, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alıp emniyete teslim olur ve mafyanın çökertilmesine yardımcı olur.

Yedi Emin kayıtlara ölü olarak geçer ve o günden sonra hayatına Sadi Payaslı olarak devam etmeye başlar. Coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’nde göreve başlayan Payaslı’nın oraya yanında komiser Songül’le birlikte yerleştirilir.

Karabayır Lisesi’nin tek misafiri ise Sadi Payaslı değildir. Islahevinden Adalet Bakanlığı’nın pilot okul uygulamasıyla çıkan Can, Melek, Zülfikar, Mert ve Aylin de bu lisede eğitim görecektir. Hepsinin içeri girme sebebi de hikayeleri de farklıdır...

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ DİZİSİ OYUNCULARI

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları arasında Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi isimler yer alıyor.

Ertan Saban – Sadi Payaslı

Özge Özberk – Derya

Devrim Özkan – Songül

Nilsu Berfin Aktaş – Gizem

Mustafa Açılan – Araz

Özgü Delikanlı – Mert

Ayşe Kırca – Yeliz

Sanem Babi – Aylin

Onur Özer – Zülfikar

Rojbin Erden – Melek

Ali Berge – Can

Furkan Murat Uğur – Bora

Murat Göçmez – Vural

Melisa Bostancıoğlu – Sevda

Sercan Gülbahar – Yaver

Yeşim Çelebi – Sanem

Deniz Sarıkaş – Ozan

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin Show TV'de 21 Temmuz günü yayınlanan 1. bölümünü ( ilk bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 1. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ