Abone Ol

İşte Benim Stilim'de büyüleyen dövme takılar

Dövme gibi vücudunuz ile bütünleşir fakat bu takıları  dilediğiniz zaman yerini ve tasarımını değiştirebilirsiniz. Tatoo dan en önemli farkımız fotokopi gibi tene geçirilen bir motif değil, üzerinde kristal taşlarla işlenmiş bir tabaka olmasıdır.

İşte Benim Stilim'de büyüleyen dövme takılar

SAYSHA, alışılagelmiş küpe, kolye, yüzük, halhal, piercing ve dövme gibi aksesuarlara yenilikçi ve fonksiyonel bir kullanım kazandırmak için tasarlanmış bir Ten Takısı. En büyük farkı; vücutta belli bir bölgeye sabitlenmeden direkt tene yapıştırılarak kullanılabilmesi.   Zincirsiz kolyeler, klipsiz küpeler hayal edin. Aynı modeli defalarca vücudunuzun farklı bölgelerine uygulayarak, takınızın yerini ve tasarımını değiştirebiliyorsunuz. SAYSHA, 0 el işçiliği ile Avusturya kristallerinden üretiliyor. Mücevher kadar kaliteli görünüyor ama bir o kadar ulaşılabilir.

Tüm aksesuarları, kullanıcıya vücudun istenilen bölgesine rahatça uygulayabilme kolaylığı sunarken, giysinin aksesuarlarla kombinlenme imkanı sağlıyor. Diğer aksesuarlar gibi vücut da belli bölgeye sabitlenme sorunu yaşatmadan, ve vücudu deforme etmeden rahatça kullanılabiliyor. Kısaca Takılara müthiş bir özgürlük verilmiş. Zincirsiz kolyeler, klipsiz küpeler ve daha neler neler.

Türkiye’de ve dünyada bir ilk olan SAYSHA TEN TAKISI, moda sektöründe ki tecrübesini kreatif yönü ile birleştirerek müthiş bir ilke imza atan ÖZLEM TAŞ’a ait.

Bir ilki hayata geçirmek için; çok çalışmanın, cesur olmanın ve babasından aldığı girişimci yönünün etkili olduğunu söylüyor ÖZLEM TAŞ.  Kendisine SAYSHA’nın en önemli tercih edilme sebebi ne olacak diye sorduğumuzda, “ Aynı modeli 10 farklı bayanın aldığını düşünelim,  her bayan vücudunun farklı bölgelerine uygulayarak bambaşka tarzlar oluşturabilir. Özgürce, sabitlemeden, her gün farklı şekilde… En güzel ayrıcalığı bu bence. Takılar artık çok özgür” diye yanıtlıyor sorumuzu.

DAHİCE GİRİŞİM…Saysha ten takısı, henüz piyasaya sunulmuş bir marka olmasına rağmen farklılık arayan girişimcilerin ilgisini hemen çekmeye başlamış. Gerek yurt içi gerekse yurt dışından birçok Franchise talepleri almaya başlamış.Son yıllara damgasını vuracak SAYSHA TEN TAKISI genç, yaşlı, çocuk hepimizin ilgisini çekeceğe benziyor. Sürekli yeni modellerle zenginleştirilen koleksiyon yakında yeni projelerle de adından söz ettirmeye hazırlanıyor.