Abone Ol

İşte Benim Stilim'de Ayşegül rezil oldu

İşte Benim Stilim All Star'da Çiğdem Çelik, Ayşegül Doğan'ı rezil etti.

İşte Benim Stilim'de Ayşegül rezil oldu

Çiğdem Çelik daha önce gala gecesinde Ayşegül'ün oyuncu olmak istediğine dair açıklama yaptığını iddia etmiş Ayşegül ise bunu inkar etmişti. Çiğdem, Ayşegül'ün Kemal Bey'i bile inandırdığını söylemek isterken "Kemal Bey'e bile dedirttirdin" kelimesini kullanması Kemal Bey'den uyarı almasına neden oldu. Ayşegül duruma açıklık getirmeye çalışırken ekrana Ayşegül'ün röportajı verildi.

Ayşegül katıldığı programda All Star'a katılmak istemediğini ve oyunculuk eğitimi aldığını söylediği görüldü. Ayşegül ısrarla oyuncu olmak istemediğini ve eğitimi yarım bıraktığını söyledi. Çiğdem, Ayşegül'ün kendisini yalancı durumuna düşürdüğü için bu görüntüleri getirdiğini söyledi. Ayşegül kendisinin bile bunları söylediğinin farkında olmadığını söyledi ve Çiğdem'in galadaki gözyaşlarının Emel Özkızıltaş'ın fanlarını kazanmak için olduğunu iddia etti.


Nur Yerlitaş ise duruma müdahale etti ve "Ayşegül'e haksızsın" diye çıkıştı. Daha sonra Çiğdem'in Emel'in hassas olduğu için incitici yorum yapmadığını ve Çiğdem'i tanıdığını söyledi. Kemal Doğulu ise kimseyi haklı bulmadığını, kavgada gerçek kişiliklerinin ortaya çıktığını, bu manzaranın korkunç olduğunu ve bu durumdan onların adına utandığını söyledi.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR FOTOGALERİ

Sima'nın 18 bin liralık ceketi olay oldu

İşte Benim Stilim'de ayakkabı kavgası

Nurella konuştu Özden ağladı

Ayşegül Doğan bacakları kalın diye ağladı!