Abone Ol

İşte Benim Stilim yarışmacısı gözyaşlarına boğuldu

Ekranlara geçtiğimiz pazartesi dönen İşte Benim Stilim yarışmasının, Melek Özçağan adlı yarışmacısı hayat hikayesini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

İşte Benim Stilim yarışmacısı gözyaşlarına boğuldu

İşte Benim Stilim yarışmacılarından Melek Özçağan, hayat hikayesini anlatırken hem ağladı hem de ağlattı.

Nur Yerlitaş'ın "Seni merak ediyorum, gelmişini, geçmişini... Çok yüklüsün galiba. Ben severim yüklü insanları, doktorum bana sakın dert dinleme dedi. Sana ne oldu? Sen de mi can kırıkları içindesin?" sözleri üzerine yarışmacı içini döktü.


'AİLEM ÇOCUĞUMA SAHİP ÇIKMADI'

Melek Özçağan zor yaşamını, "Ben kızımla birlikte sokakta kaldım, kimse sahip çıkmadı. Bugüne kadar kimsenin desteği olmadan geldim, kızımla birlikte büyüdüm. Ailem çocuğuma sahip çıkmadı, 'Çocuğunu bırak gel' dediler. Ben de kadın sığınma evine gittim. Orda bana çok iyi baktılar. 6 ay kaldım orada. Sonra ev almak için para biriktirdim ve o biriktirdiğim parayı da çaldırdım. O zaman tamamen çöktüm" sözleriyle ifade etti.

Melek Özçağan'ın hayatını anlatması üzerine Öykü Serter "Sen diğer kadınlara örneksin" dedi ve Nur Yerlitaş da "O gözleriyle benimle iletişim kurdu, hissettim. Benden bir şey bekledi" dedi.

Ivana Sert de yarışmacıya sarılarak destek oldu.