Abone Ol

İşte Benim Stilim niye yok neden yayınlanmıyor?

İşte Benim Stilim niye yok sorusunun yanıtı merak konusu olurken bugün de yeni bölüm yayınlanmadı.

İşte Benim Stilim niye yok neden yayınlanmıyor?

İşte Benim Stlim izlemek için TV8 karşısına geçenler bu hafta şaşkına döndü.

Tv8 kanalında yayınlanan İşte Benim Stilim programının akıbeti merak konusu oldu. Haftasonu elemesinin ekrana gelmesinin ardından pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümün tanıtım fragmanı paylaşılmıştı.
Pazartesi günü İşte Benim Stilim'i izlemek için ekran karşısına geçenler şaşkına döndüler. Zira yeni bölüm yerine eski elemelerden biri yayına verildi. İşte Benim Stilim'in niye yayınlanmadığı ise açıklanmadı. İzleyiciyi merakta bırakan krizin sebebi bilinmezken salı günü ve bugün de eski bölümler ekrana geldi.
KERİMCAN DURMAZ DA YOK
Haftasonu yapılan gala gecesinde Kerimcan Durmaz da elemede yer almamıştı. Durmaz Samsun'daki dayak olayının ardından kayıplara karışmıştı.
TV8 İLE YAPIMCI ARASINDA KRİZ Mİ VAR?
İnternethaber.com'un öğrendiğine göre yapım şirketi yeni bölümlerin çekimlerini yapıp Tv8 kanalına teslim etti. Ancak TV8 kanalı yeni bölümleri ekrana getirmedi. Bunun sebebi bilinmezken izleyiciye de bir açıklama yapılmadı. Medya kulislerinde ise Tv8 kanalında yeni yıl tenkisatına gidildiği ve bir çok yapımın fişinin çekildiği konuşuluyor. İşte Benim Stilim o yapımlardan biri mi henüz bilinmiyor.
REYTİNGLERİ KÖTÜYDÜ
İşte Benim Stilim efsane olduğu dönemdeki reytingleri bir türlü geri kazanamadı. Yeni bölümlerinde reyting alamayan yapım Bahar Candan gibi reytingi olan eski yarışmacıları dahil etmeye başladı. Bu da vahim bir hata oldu. Zira izleyici zaten bu yüzlerden sıkılmıştı ve 'aptal güzel' tiplemesi artık yemiyordu.
İşte Benim Stilim'in en son yayınlanan final gecesinde yeni bölümün tanıtımı ekrana getirilmişti.