Abone Ol

İşte Benim Stilim Nazlı Hamarat'tan flaş itiraflar: Bebeği aldırmak istedim

Nazlı Hamarat hamilelik sürecinde babasını kaybettiğini ve bebeğinin babasının kendisinden 400 bin TL istediğini anlattı. İşte detaylar..

İşte Benim Stilim Nazlı Hamarat'tan flaş itiraflar: Bebeği aldırmak istedim

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen ve ardından eşi Emir Şaşmaz'ın öldürülmesi ile gündeme oturan Nazlı Hamarat, Instagram hesabından hamile olduğunu duyurmuştu. Nazlı Hamarat 1,5 ay önce Aydın Gaffar'dan olan bebeği İlter Noyan'ı kucağına aldı.

Nazlı Hamarat hamilelik sürecinde başına gelenleri ve bebeğinin babasıyla geçirdiği o zor dönemleri ilk kez anlattı.

İşte Nazlı Hamarat'ın konuşmasından satır başları:

'SANKİ BABAMIN RUHU ÇIKMIŞ BEBEĞİME GELMİŞ'

"Benim babam ben hamileyken hayatını kaybetti. Görsün diye çok uğraştım, o da çok görmek istiyordu. Ama maalesef kısmet olmadı. Bebeğim de aynı babam. Sanki onun ruhu çıkmış bebeğime gelmiş gibi. Huyu suyu, tipi her şeyi babama benziyor.

Ben suda doğum yaptım. Çok zor olmadı ama sancılıydı tabii ki. En hoşuma giden kısmı bebeğin kendi kendine yolunu bulmasıydı.

İşte Benim Stilim Nazlı Hamarat'tan flaş itiraflar: Bebeği aldırmak istedim - Resim: 1

'400 BİN TL'LİK KARPUZ'

Bebeğin babasına gelince ben evlilik dışı bir çocuk istemiyordum. Büyük bir aşk yaşadık ama ayrıldık. Bebeği aldırmak istedim ama bebeği 3 aylıkken ultrasonda gördüm ve o an vazgeçtim. Bebeğin katili olamazdım. Babasını aradım, bana 'Yanındayım' dedi ve evlilik teklifi etti. Ben de 'Tamam' dedim bebek için ama onun nasıl bir insan olduğunu biliyordum sonuçta.

Beni çok sahiplendi o dönemde, mangallar yaptı, ilgilendi falan. Ama şu an benden o mangalların parasını istiyor. 400 bin TL'lik fatura göndermiş bana yediklerim, kiram, arabamın benzini, elektrik faturası falan. Böyle bir adam yani bu. Bunların hepsini yazmış. Karpuzun parasını bile istiyor benden. 400 bin TL'lik karpuz.

'EVLİLİK SÖZLEŞMESİNİ DUYUNCA KAÇTI'

Biz onunla evlenecektik, bana babamdan miras kalınca ben evlilik sözleşmesi yapmak istedim. Adam evlilik sözleşmesini duyunca DNA testi demeye başladı ve ortadan kayboldu. Ben de tabii ki kabul etmedim. Sonuçta bu benim bebeğim.

Ben evlilik sözleşmesi olmadan evlenmeyince tekrar etrafımda dolanmaya başladı. 'O çocuk benimse her şeyi unuturum' dedi. Şimdi mahkemeliğiz fazla riskli şeyler söylemek istemiyorum.

'KEŞKE ONDAN ÇOCUK YAPSAYMIŞIM'

Arkadaşlarımdan fotoğraf istiyormuş. 'Bebek kime benziyor? Çok merak ediyorum' diyormuş. Bana da diyor 'Görmek istiyorum' diye ama göstermiyorum. Bir süre daha da Instagram'da paylaşmayacağım.

O (Aydın Gaffar) eşimle de arkadaştı. Eşimle aralarında ufak bir tartışma da olmuştu hatta. Eşim vefat edince hemen bana mesaj attı. Ama ben o dönem başka biriyle birlikteydim keşke ondan çocuk yapsaymışım. Daha mantıklı olurmuş ama kısmet.

ESKİ EŞİ CİNAYETE KURBAN GİTMİŞTİ

Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz cinayete kurban gitmişti.

İşte Benim Stilim Nazlı Hamarat'tan flaş itiraflar: Bebeği aldırmak istedim - Resim: 2

Öte yandan Aydın Gaffar (bebeğin babası), Nazlı Hamarat'ın eski eşi Emir Şaşmaz'a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.