Abone Ol

İşte Benim Stilim Kim Elendi 12 Mart Avangard Konsepti

İşte Benim Stilim 12 Mart kim gitti? Yapılan haftanın finalinde büyük ödülü kazanan yarışmacı kim oldu? Avangard konseptinin işlendiği 12 Mart Pazar programında yarışmacıların giydiği sıradışı kıyafetler çok konuşuldu.

İşte Benim Stilim Kim Elendi 12 Mart Avangard Konsepti

İşte Benim Stilim 12 Mart kim gitti? Yapılan haftanın finalinde büyük ödülü kazanan yarışmacı kim oldu? Avangard konseptinin işlendiği 12 Mart Pazar programında yarışmacıların giydiği sıradışı kıyafetler çok konuşuldu

İŞTE BENİM STİLİM 12 MART KİM ELENDİ?

İşte Benim stilim programında bugün haftanın finali yapıldı. 12 Mart günü yayınlanan finalde avangard konseptine uygun olarak giyinen yarışmacılar jürinin karşısna çıktı. Yapılan yorumlar neticesinde en az puanı alan Aybüke Kemiyeva İşte benim stilim 12 mart finalinde elendi. Elenen kişi büyük üzüntü yaşarken yarışmacı arkadaşlarına başarılar dileyerek programdan ayrıldı.

BÜYÜK ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Her hafta bir kişinin elendiği İşte Benim Stilim programında haftanın elenen yarışmacısı açıklandı. Elenen ismin Aybüke olduğu belirtildi. Ardından sıra haftanın büyük ödülünü kazanan kişisini açıklamaya geldi. Avangard konsepti sonuçlarına göre en yüksek puanı toplayarak haftanın birincici olan kişi jüri tarafından belirlendi. Birinci olan yarışmacı 10 binliranın da sahibi oldu.

PROGRAMIN BU HAFTAKİ SANATÇI KONUKLARI

Bu hafta İşte Benim Stilim programının konuk sanatçıları Banu Parlak ve Harun Sürek oldu. Ünlü sanatçılar söyledikleri eğlenceli şarkılarla programa renk katarken izleyenleride coşturmayı başardı.

Jüri koltuğunda her hafta olduğu gibi bu hafta da Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Kerimcan Durmaz  oturdu. Yaptıkları yorumlar ile modaya yön veren jüri üyeleri verdikleri puanlarla da elenen ve birinci olan yarışmacıyı belirledi.

IVANA SERT VE NUR YERLİTAŞ'IN TARTIŞTIĞI HABERLERİ ÇIKMŞTI

Son dönemde Ivana Sert'in İşte Benim Stilim programından kovulduğu konuşuluyordı. Ancak ünlü modacı yaptığı açıklama ile programa devam ettiğini söyledi. Yaptığımız araştırmalara göre Nur Yerlitaş ve Ivana'nın kavga ettiği bu yüzden de programdan kovulduğu söylentisi çıkmıştı. Son yapılan açıklama ikili arasındaki tartışmanın yumuşadığı programa devam edecekleri yönünde oldu.