Abone Ol

İşte Benim Stilim Kerimcan Durmaz'a ne oldu kim elendi?

İşte Benim Stilim 2016 yılının son gününde son elemesini yaptı ve kim elendi sorusuna yanıt verdi.

İşte Benim Stilim Kerimcan Durmaz'a ne oldu kim elendi?

Roman tarzının işlendiği 31 aralık eleme finalinde Kerimcan Durmaz yoktu peki neden?

İşte Benim Stilim 31 Aralık elemesi 2016 yılının son gününde ekranlara geldi. Bu hafta kim elendi sorusunun yanıt bulduğu finalde jürideki eksik dikkat çekti.
İşte Benim Stilim bu kez Roman konseptiyle izleyicinin önüne geldi. Yarışmacılar renkli görüntüler sergilerken gözler jürideki eksik koltuğa takıldı. İşte Benim Stilim jüri üyesi Kerimcan Durmaz final gününde ortalarda yoktu. Kerimcan Durmaz'ın neden jüri koltuğunda yer almadığı merak konusu olurken İşte Benim Stilim'i bıraktı mı sorusu gündeme geldi.
KERİMCAN DURMAZ'A NE OLDU?
Kerimcan durmaz en son dayak olayı ile gündeme gelmişti. Samsun'da dayak yiyen Kerimcan Durmaz'ın bu olaydan sonra pskilojik olarak zor günler geçirdiği söylenmişti. ABD'ye dinlenmek için gideceği söylenen Kerimcan Durmaz'ın İşte Benim Stilim jüri üyeliğini bırakacağı da konuşulmuştu.
Sosyal medya en son Kerimcan Durmaz'ın asker kaçağı olması ile çalkalanmıştı. Kerimcan Durmaz'ın askere gitmesi içir hastag bile açılmıştı.

İşte Benim Stilim Kerimcan Durmaz'a ne oldu kim elendi? - Resim: 1
İŞTE BENİM STİLİM 31 ARALIK KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim Kerimcan Durmaz'ın eksikliği ile haftanın finalini yaparken roman konsepti eğlenceli anlar yaşattı. Yarışmacılar birbirinden renkli kostümlerle jürinin önüne gelirken, Roman müziği de stüdyoyu doldurdu. Jüri üyeleri de günün konseptine uygulan olarak Roman kıyafetleri giydiler.
İşte Benim Stilim elemesi devam ediyor. Kim elendi sorusunun yanıtını birazdan bu haberde bulacaksınız.
BAHAR CANDAN KOVULDU
Bu haftaya damga vuran sabrı ile tanınan Öykü Serter'in sonunda patlaması oldu. Bahar Candan onu öyle kızdırdı ki Öykü stüdyodan kovdu.
KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?
Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. 1994 doğumlu olan Kerimcan Durmaz akrep burcu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen Kerimcan Durmaz sosyal medya fenomeni olarak ünlendi.

İşte Benim Stilim Kerimcan Durmaz'a ne oldu kim elendi? - Resim: 2
Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla bir anda parlayan Kerimcan Durmaz, DJ’lik yapmaktadır, ayrıca oldukça başarılı bir "Make-Up Artist"tir. Akrep burcu olan Kerimcan Durmaz’ın büyük hayali ise tasarımcı olmak.