Abone Ol

İşte Aliye dizisinin finali!!! Son bölümdeki sürpriz gelişmeler için tıklayın!!!

Aliye izleyen herkesi etkileyen, gerçekçi kurgusuyla herkesin hayatından kesitler sunan büyük bir diziydi. Bu gece son bölümüyle ekranlara veda edecek olan Aliye'de neler olacak?

İşte Aliye dizisinin finali!!! Son bölümdeki sürpriz gelişmeler için...
TÜRKİYE BU GECCE ALİYE'YE KİLİTLENECEK. SİNAN, ALİYE'YE "YENİDEN BİRLİKTE OLALIM" TEKLİFİ YAPACAK. ALİYE EFSANESİ, SÜRPRİZ BİR FİNALLE EKRANLARA VEDA EDECEK. İŞTE SON BÖLÜMÜN ÖYKÜSÜ:
Kaynana İkbal'in ölümününün üzerinden bir ay geçmiştir... Meriç ve Kahraman, İkbal'in vasiyeti üzerine düğünlerini ertelememiş, evlilik hazırlığı yapmaktadır. Herkesi düğün heyecanı sarmış durumdadır... Bu arada Mücahit, Aynur'a bir dükkân açarak rahat bir nefes almasını sağlar. Artık bahtsız Aynur da bir iş kadınıdır. Çocukları, Arda ve Ayşe ile istediği gibi görüşen Sinan, Aliye'ye minnettardır. Bunu her seferinde Aliye'ye söyler, ona çektirdikleri için defalarca özür diler... Zeliş ile Mücahit'in ilişkileri de evliliğe doğru emin adımlarla yol almaktadır. Zeliş, Müco'dan şaşırtıcı bir istekte bulunur. Meriç'in evden gitmesi Sinan'ı hüzünlendirmektedir. Annesi de hayatta değildir artık.








...VE DÜÄžÜN GÜNÜ

Düğünde herkes mutludur ama Aliye'yi zor anlar beklemektedir. Arda'nın sürprizi herkese gözyaşları döktürür. Aliye çocuklarıyla tatile çıkar, Sinan'ın içi buruktur. Evin emektarı Hasibe, Aliye'nin gönlünü alması konusunda Sinan'a cesaret verir. Arda'nın, babası Sinan'a verdiği ders ne? Meriç ve Kahraman'ın düğününde neler olacak? Aliye, Sinan'ın yeniden bir araya gelme teklifine ne diyecek?