Abone Ol

Acun'un yeni programı Göz6 ne zaman başlıyor?

Acun Ilıcalı'nın heyecan yaratan yeni programı "Göz6"nın yayın tarihi belli oldu! 12 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00'de TV8'de başlıyor.

Acun'un yeni programı Göz6 ne zaman başlıyor?

Yaptığı programlarla herkesi ekran başına kitleyen Acun Ilıcalı, "Göz6" adındaki yeni bir yarışmaya imza atarak herkesi heyecanlandırmıştı.

Başvuru sayısının kısa sürede şaşırtıcı şekilde arttığı ve sonuç olarak 8 kadın ve 8 erkeğin katılımıyla gerçekleşecek yarışma herkese 'Biri Bizi Gözetliyor' u hatırlatacak. 'Göz6'nın şimdiye kadar açıklanan ödülünün ise yarışmacılar arasında oluşacak hırsı arttırması bekleniyor. Açıklanan ödüle göre Göz6 yarışmasını birinci olarak tamamlayan bir kadın ve bir erkek yarışmacı, Şubat veya Mart 2017'de Dominik'te yapılacak "Survivor 2017"ye katılma hakkı kazanacak.

Yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı ise ödül hakkındaki düşüncelerini, 'Şimdiye kadar 37 bin başvuru oldu. Tek ödülü 'Survivor'a katılma hakkı olan bir yarışma için müthiş bir rakam. Survivor'ın ne denli kıymetli bir yarışma olduğunun göstergesi bu' sözleriyle dile getirdi.