Abone Ol

Valinin hasta hasta işe gidiyorlar dediği çalışanlar: İşten atılırız..

Koronavirüs vakalarının artmasıyla beraber vatandaşlar, toplu taşıma araçlarının yoğunluğuna ilişkin şikayetlerini Fox Haber’e anlattı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak, yetkililerin tedbir alması gerektiğini söyledi.

Valinin hasta hasta işe gidiyorlar dediği çalışanlar: İşten atılırız..

Sevgi Çavuşoğlu / Medyafaresi.com

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) vakalarının artışında kırmızı alarm veren İstanbul’da vatandaşlar, toplu taşıma araçlarında yaşanan yoğunluğa isyan etti.

FOX Ana Haber'e konuşan vatandaşlar, Koronavirüs salgınına yakalanmaktan korktuklarını fakat işe gitmek zorunda olduklarını söylediler. İşe giderken de toplu taşıma araçlarını kullandıklarını belirten vatandaşlar, yetkililerin bu konuda tedbir almalarını istedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kurallara uymanın mümkün olmadığı toplu taşımada risk devam ettikçe istediğimiz düzeyde başarılı olamayız"dedi. İşverenlere seslenen  Koca, "İşe gitmeden yapılması mümkün işlerin uzaktan erişimle evde yapılması kolaylığı sunulmalıdır" uyarısında bulundu.

‘GÜNAH KEÇİSİ ARIYORSANIZ BEN BURADAYIM’

Koronavirüs vakalarının artması konusunda Habertürk’ten Fatih Altaylı’ya konuşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İstanbullu hasta hasta işe gidiyor. Çünkü Covid’ten korkuyor ama işten atılmaktan daha çok korkuyor" dedi.

Hükümet ile beraber hareket ettiklerini belirten Yerlikaya, "Bildiğimizi okuyamayız. Tüm olanlar için bir günah keçisi, bir kurban arıyorsanız ben buradayım" dedi.

İŞTE FOX HABER'DE YAYINLANAN O GÖRÜNTÜLER

medyafaresi.com