Abone Ol

İstanbul Sosyetesi Courchevel'i Yeniden Ele Geçirdi: Lüksün Zirvesi

Pandemi sebebi ile sömestir tatiline gidemeyen İstanbul elitleri bu sene Fransız Alpleri'ndeki ünlü kayak merkezi Courchevel'e gidebildi.

İstanbul Sosyetesi Courchevel'i Yeniden Ele Geçirdi: Lüksün Zirvesi

Sabah gazetesi Günaydın yazarı Bülent Cankurt'un aktardığına göre, "İstanbul'un elitleri, seyahat kısıtlaması nedeniyle sömestir tatilinde geçen yıl favori adresleri olan Fransız Alpleri'ndeki ünlü kayak merkezi Courchevel'e gidememişti. Geçen sömestirde üstünlüğü Avrupa sosyetesine bırakan bizimkiler, bu yıl acısını çıkardı! Courchevel'e akın eden İstanbul sosyetesi, yine sayısal üstünlüğü ele geçirdi.

O yüzden de restoran ve kafeler, kaldıkları Türkçe menüleri tekrar ortaya çıkardı, eğlence mekanların playlist'lerini yenileyip tekrar Türkçe şarkıları ekledi. Courchvel'in en popüler mekanlarında yine Türkçe şarkılar çalınmaya başladı. Ayrıca sosyetemiz Fransız Alpleri'ne bayrağımızı da taşıdı.

İstanbul Sosyetesi Courchevel'i Yeniden Ele Geçirdi: Lüksün Zirvesi - Resim: 1

Eşi Öykü Karadeniz, kızları Dilhan ve Hira ile Courchevel'de tatilde olan ünlü iş insanı İlhan Karadeniz, önceki gün gittikleri dağın en ünlü mekanında Türk bayrağını dalgalandırdı. Karadeniz, masanın üzerine çıkıp bayrağımızı sallayarak çalan Türkçe şarkılar eşliğinde eğlendi. Yani bir yıl arayla Courchevel'de yine Türk rüzgarları esiyor.

TÜRK SOSYETESİ LÜKSÜN ZİRVESİNDE

Türk sosyetesi, lüks otelleri, gurme restoranları ve popüler eğlence mekanları ile Avrupa jet-set'inin kışın buluşma yeri olan

Courchevel'de çoluk çocuk tatilin keyfini çıkarıyor. İşte Fransız Alpleri'nin zirvesinde tatil yapan sosyetemizin ünlü isimlerinden bazıları…"

İstanbul Sosyetesi Courchevel'i Yeniden Ele Geçirdi: Lüksün Zirvesi - Resim: 2