Abone Ol

İsmail Kılıçarslan'dan Cem Küçük'e: Manyağız lan biz

Mavi Marmara'da yer alanlar için manyak ifadesini kullanan ve İslamcılar AK Parti'den tasfiye edilecek diyen Cem Küçük'e yanıt Yenişafak Gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan'dan geldi.

İsmail Kılıçarslan'dan Cem Küçük'e: Manyağız lan biz

Yenişafak Gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan bugünkü köşesinde Mavi Marmara'da yer alan vatandaşlar için manyak ifadesini kullanan Cem Küçük'e tepki gösterdi.

Kılıçarslan; ''AK Parti'nin radikal İslamcılarla, Mavi Marmara'daki manyak tiplerle de, kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı... her şeye düşman, kadın ve garip garip tipler var; bunlarla da yolların ayrılması lazım'' diye Cem Küçük için ''slamcıları AK Parti'den tasfiye etmek istiyor olabilirsiniz. Ama bu sizin güç yetirebileceğiniz bir mesele değil..Manyağız biz lan...'' diyerek tepki gösterdi. Kılıçarslan'ın yazısı şöyle:

MAVİ MARMARA'DAKİLER İÇİN MANYAK DERSENİZ...
Mavi Marmara gemisine binip o kutlu sefere çıkan insanlara 'manyak' derseniz, bulunduğumuz pozisyon ne olursa olsun, o esnada ne yapıyor olursak olalım, neyle meşgul oluyorsak olalım onu bırakır, size hak ettiğiniz cevabı vermek için elimizden gelen ne varsa onu yaparız.

MAVİ MARMARA BİR İDEALİN ADI
Mavi Marmara esasen bir geminin değil, bir idealin adıdır. Türkiye'deki İslamcıların Kızıl Elmasıdır. Her şeyin bir rüzgâra baktığının delilidir. Mavi Marmara bir yolculuk biçimidir böylece. Siz o yolculuk biçimine dil uzattığınızda kim olduğunuza bakmayız tepki vermek için.

İSLAMCILARI AK PARTİ'DEN TASFİYE ETMEYE GÜCÜNÜZ YETMEYECEK
İslamcıları AK Parti'den tasfiye etmek istiyor olabilirsiniz. Ama bu sizin güç yetirebileceğiniz bir mesele değildir. İslamcıların AK Parti'den tasfiyesine güç yetirebilecek tek bir isim vardır. O ismin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır ve tasfiye için tek cümlesi yeterli olacaktır. Ceketimizi alır çıkarız. Ne gönlümüz kalır ne hayallerimiz değişir.

ERDOĞAN'DAN ROL ÇALARAK YAPTIĞINIZ OPERASYON BİZE SÖKMEZ
Fakat Recep Tayyip Erdoğan'dan rol çalarak, onun adına konuşuyormuş gibi yaparak çekmeye çalıştığınız operasyonlar bize sökmez, işlemez. Size tavsiyem, Recep Tayyip Erdoğan'ı 'İslamcı tasfiyesi' fikrinize ikna için uğraşmanızdır. Hem elinizde eski Sorosçulardan eski Maoculara kadar geniş bir insan kaynağı vardır. Deneyin bence şansınızı. Reis'in buna ne cevap vereceğini de ayrıca anlatın ama bize. Biraz gülmek bizim de hakkımız zira.

MANYAĞIZ LAN BİZ
Anlamıyorsunuz.O halde anlamanız için bir kez daha yüksek sesle söyleyeyim: Manyağız lan biz! Siz kuruluş devrinde yaşasaydınız 'kafadan Bizans düşmanı, kafadan Moğol düşmanı bunlar' dediğinizde hangi manyakları kastediyorsanız o kadar manyağız hem de!