Abone Ol

İSBAK Genel Müdürlüğüne atanan Yetkin aktrol çıktı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun basına tanıttığı belediyenin üst düzey kadrosu içerisinde en dikkat çeken isim İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ’nin (İSBAK) başına getirilen Bahaddin Yetkin oldu.

İSBAK Genel Müdürlüğüne atanan Yetkin aktrol çıktı

BirGün’ün haberine göre Yetkin’in 2011’de AKP’den Şanlıurfa milletvekilliği için aday adayı olduğu öğrenildi.

Yetkin, aday adaylığı açıklamasında “Şanlıurfa Genç MÜSİAD Yürütme Kurulu üyeliği yaptım. 2005- 2006 yılları arasında AK Parti Şanlıurfa Gençlik, kolları Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm” ifadelerini kullandı. Yetkin’in AKP’li Ahmet Eşref Fakıbaba döneminde Şanlıurfa Belediyesi’nde Bilgi İşlem Müdürü olarak görev yaptığı öğrenildi.

Yetkin’in Twitter hesabında ise dikkat çekici paylaşımlar bulunuyor. Yetkin’in Ayasofya Müzesi’nin cami olarak ibadete açılması için yapılan sosyal medya kampanyasına da destek verdiği ortaya çıktı.

Yetkin’in sosyal medyadan Cübbeli Ahmet Hoca ve İsmailağa cemaatinin önemli isimlerinin paylaşımlarını düzenli aralıklarla beğendiği görüldü.

Yetkin’in beğendiği paylaşımlar arasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener’e ağır hakaretler içeren videolar bulunuyor.

Ayrıca Yetkin, 8 Mart Kadınlar Günü’nde ezanın ıslıklandığı yalanını da paylaşarak yayılmasına katkıda bulunmuş.

Yetkin, İSBAK’a getirilmesinin ardından paylaşımlarının çoğunu sildi ancak beğenilerini kaldırmayı unuttu. Yetkin, kimliğinin açığa çıkması üzerine sosyal medya hesaplarını kapattı.

İSBAK Genel Müdürlüğüne atanan Yetkin aktrol çıktı - Resim: 1