Abone Ol

İş adamını vuran Çarşı Grubu lideri çıktı!

Ayrıldığı eşinin bir balık restoranında çalışmasına kızan Erdem Fora, önce mekân sahibi Suat Yılmaz'a sonra da eşine kurşun yağdırdı. Yılmaz ve Yeşim Fora yaralı kurtuldu, saldırgan ise yakalandı

İş adamını vuran Çarşı Grubu lideri çıktı!

İstanbul Kadıköy'de bulunan Misina Balık Restoran'ın sahibi Suat Yılmaz ve bu restoranda 4 ay çalışan Yeşim Fora silahlı saldırıya uğradı. Şüpheli ise Çarşı Grubu liderlerinden olduğu söylenen Erdem Fora... İddiaya göre olay şöyle gelişti: Yılmaz, Feneryolu'ndaki işyerinden önceki gece yarısı özel aracıyla çıktı. Bağdat Caddesi civarındaki evinin önünde araçtan indiği sırada, arkadan yaklaşan şüpheli Erdem Fora silahını ateşledi. Fora'nın sıktığı 8 kurşundan 6'sı Yılmaz'a isabet etti. Çarşı Grubu'nun liderlerinden olduğu öne sürülen Fora, hızla olay yerinden uzaklaştı. Kurşunların 2'si sırtına 4'ü bacağına isabet eden Suat Yılmaz ise özel hastaneye kaldırıldı. 5 saat boyunca ameliyat edilen Yılmaz hayati tehlikeyi atlattı. Fora ise olayın ardından Üsküdar'a, 4 yıldır ayrı olduğu eşi Yeşim Fora'nın yanına gitti. Yeşim Fora, 2 çocuğuyla birlikte annesinde kalıyordu. İddiaya göre; saldırgan eski eşine Misina'da kendinden habersiz çalıştığı için kızgındı.

RAHŞAN AFFIYLA ÇIKMIŞ

Erdem Fora eski eşini geri döndürmek için ikna etmeye çalıştı ancak bunu başaramayınca tekrar geleceğini söyleyerek ayrıldı. Gece yarısında tekrar kayınvalidesinin evine geldi ve eşini aşağıya, minibüsüne çağırdı. Erdem Fora talihsiz kadına kurşun yağdırdıktan sonra aracını bırakarak kaçtı. Yaralanan kadın ise hastaneye kaldırıldı. Fora'nın annesinin bir süre önce polise başvurduğu ve "Oğlum kendisine silah aldı. Birilerine saldırabilir" dediği belirlendi. Polis, daha önce "kiralık katil" olarak cinayet işleyen ve Rahşan affıyla serbest kalan Fora'yı akşam saatlerinde gözaltına aldı.

SABAH