Abone Ol

İrem Sak'tan Epilepsi kampanyasına anlamlı destek

Epilepsi İçin Bak Kampanyasına destek veren İrem Sak, #YılOlmuş2020 teması ile çekilen ve dijital ortamda yayınlanacak olan videonun da yüzü oldu.

İrem Sak'tan Epilepsi kampanyasına anlamlı destek

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği tarafından UCB Pharma’nın sonsuz katkılarıyla, 3 yıl önce 10 Şubat Dünya Epilepsi Günü’nde hayata geçirilen Epilepsi İçin Bak Kampanyası; 4. yılında da epilepsili bireylere olan önyargılı, ayrımcı ve olumsuz bakış açısını değiştirmeye ve farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Epilepsi İçin Bak Kampanyasına destek veren İrem Sak, #YılOlmuş2020 teması ile çekilen ve dijital ortamda yayınlanacak olan videonun da yüzü oldu.

#YılOlmuş2020 ‘’Hala epilepsili bireylerin evlenemeyeceğini düşünen insanlar var.’’ mesajını taşıyan videoda rol alan İrem Sak, ‘’Epilepsi için bak!’’ diyerek tüm izleyenleri bakış açılarını değiştirmeye ve farkındalık kampanyasına destek olmaya davet etti.

İşte o video...

Projenin önemine dikkat çeken İrem Sak; ‘Ben de bu kampanya ile birlikte hepimizin aslında birer Epilepsi hastası adayı olduğumuzu öğrendim.  Çünkü bu hastalık sadece genetik değil sonradan da meydana çıkabiliyormuş. Bu bilgi bile ayrımcı ve olumsuz bakış açısına dur dememiz için yeterli olduğunu düşünüyorum.  Oysa epilepsili bireyler de evlenebilir, çocuk sahibi olabilir ve yaşamlarını herkes gibi sürdürebilirler.’’ dedi.