Abone Ol

İrem Derici: Operasyon sonrası kendimi kadın hissediyorum!

Mart ayında 1. yaşını kutlayan Otostil Dergi’sine İstanbul Park’ta bir röportaj veren İrem Derici hakkında merak edilenleri Emre Kara’ya açıkladı.

İrem Derici: Operasyon sonrası kendimi kadın hissediyorum!

Son dönemin en favori parçası “Kıymetlim”i duyduğu anda Sinan Akçıl’ın üstüne yürüdüğünü belirten Derici, Akçıl’a “BANA BAK BUNU KİMSEYE VEREMEZSİN, BU MUSTAFA’YLA KAÇ YILDIR ARADIĞIMIZ DÜET ŞARKISI, NE YAPMIŞSIN OĞLUM SEN” dediğini, Akçıl’ın da ona “Tamam be manyak” diyerek karşılık verdiğini açıkladı.

Son dönemde geçirdiği estetik operasyonla da gündemde olan Derici, bu operasyon sonrasında ise kendisi tam anlamıyla bir kadın gibi hissettiğini belirtirken  “Niye bu kadar kilo verdin?” sorusuna “Kendimi aynada öyle görmeye tahammül edemiyordum. İstediğimi giyemiyordum. %49 kadınlık hissediyordum. Bu kilo verme sürecinde %80’lere çıktı. Son geçirdiğim operasyon sonrasında şu an hissedilen kadınlık oranı…. Hmmm bakıyoruz: %99.9 :)” açıklamasını yaptı.

Lider Şahin ile olan ilişkisi hakkında da açıklamalar yapan İrem Derici, evde yemek yapmaya fırsat bulamadığını ancak yaptığı zaman da Lider Şahin’den tam puan aldığını belirtmekten geri kalmadı.