Abone Ol

İntizar'ın canlı yayındaki itirafı Tolga Savacı'yı fena utandırdı!

'Orada Neler Oluyor'un konuğu şarkıcı İntizar, diğer konuk Tolga Savacı'ya "Sana bir şey itiraf etmek istiyorum" diyerek söze başladı. İşte, Savacıyı utandıran o itiraf.

İntizar'ın canlı yayındaki itirafı Tolga Savacı'yı fena utandırdı!

İntizar, Tolga Savacı'ya "Sana bir şey itiraf etmek istiyorum. Biliyor musun 16 yaşındayken sana çok aşıktım. Posterlerini duvarlara astım, senin için şiirler yazdım. Hatta bunlardan birini şarkı yaptım ve ilk albümüme koydum. Adı; 'Gelincik'. Aylin Livaneli ile evlendiğinde çok bozulmuştum. İkinizden de nefret etmiştim. Şu an yanımda oturduğuna ve benim sana bunları söylediğime inanamıyorum" dedi.

Bu itiraf karşısında utanan Tolga Savacı, İntizar'a "Bu şarkıya bir klip çekmeyi düşünürsen seve seve oynarım. Duvarlarınıza posterlerimi astığınız için de size teşekkür ediyorum" diyebildi.

Ferzan Özpetek'in gay teklifini reddettim'

Tolga Savacı, ayrıca yönetmen Ferzan Özpetek ile ilgili bir sırrını açıkladı. Tolga Savacı "Ferzan bana 'Harem Suare' filmindeki gay rolünü teklif etmişti. Oturup düşündüm, kafamda gay olmayı hayal ettim. Ama mümkün değildi, yapamadım. Kabul etmeyince rol Mehmet Günsur'a kaldı. Ferzan 'Nasıl gay olamazsın' diye sinir oldu. Film ve oyuncusu büyük başarılar kazandı. Ama ben teklifi reddettiğim için hiç pişman olmadım. Saçımı kazıtırım, sarıya da boyatırım. Ama gay rolü başkasının olsun. Kaldıramam o rolü" dedi.