Abone Ol

İntikamları acı oldu

Çin'de bir kadının, kendisini ikiz kız kardeşiyle aldatan kocasından ve kardeşinden aldığı intikam olay oldu.

İntikamları acı oldu

Arabada ilişkiye giren kardeşini ve kocasını görünce, zorla arabadan indiren kadın, arabayı alarak oradan uzaklaştı.

Çırılçıplak sokak ortasında kalan çift ise ne yapacağını bilemedi.

İngiltere'de yaşayan ve kimliğini açıklamak istemeyen adam, karısının kendisini özel spor eğitmeni ile aldatması sonrasında eşinden ayrıldı. Hakaret içeren sıfatlarla andığı eski karısına ait giysileri, malzemeleri, kişisel eşyaları hatta arabayı da eBay adlı alışveriş sitesine koyarak satışa çıkardı.

Sitede 'calibrasteve' kullanıcı adlı hesabından ilanını verdiği otomobile açık arttırmadaki son fiyat 1400 sterline (5800 TL) ulaştı. Aldatan karısının elbiselerine ise 185 sterlin (765 TL) teklif edildi.

Kendisine ihanet eden karısına ait eşyaları satışa koyma sürecini 'bağırsak temizliği' olarak nitelendiren adam, satış sonucu elde edeceği gelirle kalbini kıran kadını unutmak için büyük bir parti vereceğini ifade etti.

Geçen sene eBay üzerinden çok sayıda araba satışı gerçekleştiren öfkeli koca, ilk olarak karısına ait olduğunu söylediği 'Smart Roadster' otomobili ilana koydu.

İlanda 'pislik parçası' olarak tanımladığı otomobilin kendisi için artık hiçbir değer taşımadığını vurguladı.

Aldatılan bir kadın, Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisi hayranı eski erkek arkadaşından intikam almak için ilginç bir yöntem buldu.

İntikam yemini eden kadın, dizinin yayınlandığı gün olan pazartesileri eski sevgilisinin yeni bölümü izlemesine fırsat vermeden ona spoiler göndermeye başladı.

Sosyal haber sitesi Reddit'te konuya dair paylaşımlarda bulunan adam, diğer kullanıcılardan bu ‘beladan' nasıl kurtulacağına dair yardım istedi.

‘Khalessiscorned' rumuzunu kullanan 29 yaşındaki adam, eski sevgilisinin kendisine her ulaşamaması için her yolu denediğinden, fakat kadının her seferinde bir alternatif bulduğundan yakındı.

‘Khalessiscorned', kadının bulduğu yöntemlerden birinin, Facebook'tan sahte hesap açmak olduğunu söyledi.

Adam, ‘seksi kadın' fotoğrafları içeren bu hesabtan gelen arkadaş olma talebini kabul eder etmez, mesaj kutusunda dizinin spoiler'larını bulduğunu söyledi.