Abone Ol

Instagram'ın yeni fenomeni Jen Selter

Fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'ın yeni fenomeni Jen Selter oldu.

Instagram'ın yeni fenomeni Jen Selter

RIHANNA BİLE ONU TAKİP EDİYOR

Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya kendi şöhretlerini de yaratıyor artık. Üstelik hepsi de daha düne kadar yakınları dışında kimsenin tanımadığı, sıradan insanlar bunlar. Fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'ın yeni şöhreti ise Jen Selter.

New York'ta yaşayan 20 yaşındaki Selter'ın tam 1 milyon 300 bin takipçisi var. Üstelik bunlardan biri de ünlü şarkıcı Rihanna.

Jen Selter'ın bu kadar ünlü olmasının sebebi ise mankenlere ve görüntüsüyle övünen oyunculara bile taş çıkartan fiziği, Özellikle de kalçası.Spor salonunda ya da yoga sınıfında çekilen pozlarını Instagram'da paylaşarak kısa sürede herkesin dikkatini çekti. Hatta Jen Selter'ın bu şöhreti öyle bir boyuta ulaşmış ki artık eskisi gibi rahatça spor salonuna bile gidemez olmuş.

Genç kadın New York Post'a verdiği röportajda "Her yerde tanınıyorum. Artık herkese açık salonlarda spor yapamıyorum, çünkü benim orada olmam büyük bir olay haline geliyor. Birilerinin beni izlemesinden hoşlanmıyorum" dedi.

Jen Selter neden sürekli kalçasının fotoğraflarını paylaştığını da "Gerçekten de çok fazla yüz fotoğrafı paylaşmıyorum. Çünkü insanlar benim yüzümü görmek istemiyorlar" diyerek açıkladı.
Instagram'a Mart 2012'de katılan Jen Selter'ın takipçi sayısı 300 bine ulaşınca ünlü spor giyim mağazalarının da dikkatini çekmiş.

Spor yaparak bugünkü görüntüsüne bürünen kalçasının sahte olduğunu ileri sürenler olsa da o bunu kesinlikle kabul etmiyor. Sadece burun operasyonu geçirdiğini söylüyor.