Abone Ol

İngiltere Başbakanı Boris Johnson koronavirüse yakalandı

Corona virüsü salgınına zamanında müdahale etmemekle suçlanan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'da corona virüsü tespit edildi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson koronavirüse yakalandı

Dünya çapında yarım milyondan fazla insanda tespit edilen corona virüsünün İngiltere Başbakanı Boris Johnson’da da görüldüğü ortaya çıktı… Boris Johnson yaptığı açıklamada, son 24 saatte corona virüsünün semptomlarını hafif bir şekilde gösterdiğini söyledi.

Johnson, “Corona virüsü test sonucu pozitif çıktı. Şimdi kendi kendimi tecrit altına aldım fakat hükümet ile ilgili görevlerimi video konferansı ile yöneteceğim” ifadesini kullandı.

Geçen hafta İngiliz kamuoyu Galler Prensi Charles’ta corona virüsü tespit edilmesiyle büyük bir şok yaşamıştı. Geçen hafta yapılan açıklamalarda Veliaht Prensi’nin Balmoral Kalesi’nde tecrit altında olduğu belirtilirken, hastalığı Kraliçe Elizabeth ve eşi Camilla’ya bulaştırmadığı aktarıldı.

İngiltere’nin çok okunan tabloid gazetelerinden The Sun, son dönemde Başbakan Johnson ile yakın temasta olan Ekonomi Bakanı ve Sağlık Bakanı’nın da kendilerini tecrit altına alabileceklerini yazdı.